WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewegingssensor bewakingscamera

Een mooie bewegingsdetectie bewakingscamera: één gericht op de voordeur en één in de achtertuin. Bij deze woning is gebruik gemaakt van slimme camera’s met een resolutie van 6MP. Daarbij is gebruik gemaakt van zowel motion detection (bewegingssensoren) en IVS (gezichtsherkenning), om alles te kunnen zien, meten en weten.

 

Het is gewoon fijn om te weten wat er gebeurt en wie er voor de deur heeft gestaan als je niet thuis bent. Dankzij de gezichtsherkenning ziet u de gezichten in een grafische weergave. Als u op de gezichten klikt, krijgt u direct het filmpje te zien van het moment dat deze persoon voor de deur stond. Afhankelijk van het type camera, is het ook mogelijk om een flits, geluidssignaal of gesproken bericht af te spelen.

 

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant