WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamerasysteem Heemskerk

Heemskerk is weer een stuk veiliger geworden met deze mooie HD kwaliteit Professionele Bewakingscamera SET. Deze woning is voorzien van een camerabewaking systeem met slimme kijk op beveiligen, door de inzet van slimme en meedenkende software zal de recorder de camera’s aansturen.

 

Via de mobiele telefoon, een tablet en of een computer kan alles in de gaten worden gehouden via internet en of het lokale netwerk. Zo kan u vanuit het werk, in de trein, op vakantie of waar dan ook live meekijken naar de beelden bij u thuis.

 

Het mooie van het geheel is dat de camera’s slechts 3.8W aan energie gebruiken en dus enorm energie zuinig zijn.

 

De installatie van een bewakingscamera is geen kinderspel, nog los van het installeren en programmeren is juist het bekabelen het moeilijkste wat er is, want niemand wil een kabel zien lopen. De afwerking, en de zorg om de kabel op de juiste manier te behandelen daar zijn wij goed in ! en wij doen dan ook precies wat de kabel nodig heeft.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant