WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera’s op bedrijfspand

Professionele camerabewaking laten plaatsen

Wij doen altijd ons best om de situatie zo goed mogelijk in te schatten en aan de hand van jouw wensen een goed en passen beveiligingssysteem te plaatsen. Op de locatie van deze keukenleverancier hebben wij zowel binnen als buiten gekeken naar de best passende beveiligingsoplossing voor dit pand, wat zowel een bedrijfspand als een winkel is.

 

Het is altijd puzzelen hoe de kabels zo netjes mogelijk getrokken kunnen worden, zodat de kabellengte niet te lang is en de kabel niet zichtbaar is. Onze monteurs hebben hun uiterste best gedaan deze bewakingscamera’s zo netjes mogelijk te plaatsen en af te stellen naar wens van de klant. Een goed werkend en betaalbaar camerasysteem waarmee dit pand voor de komende jaren goed beveiligd is. Dit systeem is van zeer hoge kwaliteit en dus een goede investering in de toekomst.

 

 

Camerainstallatie.nl

De beveiligingscamera: voor ieder bedrijf een oplossing

Wanneer een bedrijf, winkel of loods extra beveiliging kan gebruiken, is het plaatsen van één of meer beveiligingscamera’s een zeer goede oplossing. De beveiligingscamera monteren wij netjes op het pand en voorzien de camera van een kleur die perfect bij uw pand past.

 

Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende soorten en merken camerasystemen verkrijgbaar (onder andere Dahua, Hikvision, Axis, etc.), dat het als zakelijke klant enorm lastig is om de juiste beveiligingscamera te vinden. Elke situatie is anders en vraagt om een uniek samengesteld beveiligingssysteem. Een snel gemaakte fout is afgaan op het uiterlijk van een camera of te kiezen voor een goedkope aanbieding. Goedkoop is in onze branche immers altijd duurkoop.

 

Naast de technische cameraspecificaties zijn ook andere zaken belangrijk bij de keuze voor een camera, zoals de zichtbaarheid of lichtinval. Naast de factor beveiliging, zijn er meerdere verschillende redenen om camera’s te plaatsen. Wij plaatsen regelmatig camera’s bij bedrijven om de processen te bewaken, bijvoorbeeld bij een inpaklijn om er zeker van te zijn dat bestellingen compleet zijn geleverd. Daarnaast plaatsen wij onder andere camera’s om verkeersstromen te monitoren of poorten automatisch te openen op basis van nummerplaatherkenning. Wat jouw reden ook is om te kiezen voor camerabewaking, wij geven je graag vrijblijvend advies op maat. Zo ben je er zeker van dat u de beste beveiligingscamera’s voor je woonhuis, bedrijfsruimte of winkelpand aanschaft.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant