WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera’s in achtertuin

Voor deze klant hebben wij drie beveiligingscamera’s geplaatst, waardoor alle gebeurtenissen rondom de achtertuin, het zijpad en de voordeur altijd zichtbaar zijn. De bekabeling van het gehele systeem is netjes weggewerkt via de kruipruimte.

 

Doordat er weinig verlichting aanwezig is buiten, is er gekozen voor opvallende camera’s met een goed nachtzicht. Doordat de camera’s goed opvallen, is het voor iedereen duidelijk dat er op deze locatie gebruik gemaakt wordt van beveiligingscamera’s.

 

Update 12 juli 2011
De bewakingscamera’s hebben vrijwel direct hun dienst bewezen, nadat er een Vespa scooter gestolen was uit de tuin. Op de camerabeelden zijn de daders duidelijk herkenbaar in beeld.

 

Camerabewaking werkt, dat is wederom bewezen. Een inbraak of overval is nooit leuk, maar met behulp van beveiligingscamera’s kunnen daders sneller gevonden worden en is er sprake van directe bewijslast. Samen met u werken wij een plan uit voor de juiste plaatsing van een betrouwbaar camerabewakingssysteem. Met beveiligingscamera’s bent u er zeker van dat eventuele daders duidelijk op beeld staan.

 

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant