WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera woonhuis met internet toegang

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw woonhuis te beveiligen? Dan is een bewakingscamera wellicht de ideale oplossing voor u! Op dit woonhuis hebben wij onlangs maar liefst vier camera’s geïnstalleerd, die niet alleen lokaal maar ook via internet te benaderen en te beheren zijn. Met deze camera’s kunt u op afstand een oogje in het zeil houden en bij onraad direct ingrijpen. De camera’s die wij hebben geïnstalleerd zijn van topkwaliteit en hebben een hoge vandaalbestendigheid. Bovendien zijn ze gemaakt van 90% aluminium, wat ze extra stevig maakt en moeilijk stuk te krijgen. Zo kunt u met een gerust hart uw woonhuis verlaten, zonder bang te hoeven zijn voor inbrekers of andere ongewenste gasten.

 

Onze centrale harddisk recorder, die is aangesloten op een monitor, biedt u de mogelijkheid om de beelden van de camera’s te bekijken en te bedienen. Maar ook als u onderweg bent, kunt u altijd de beelden checken via uw tablet of smartphone. Of u nu thuis bent, op vakantie of op uw werk, u bent altijd op de hoogte van wat er gebeurt rondom uw woonhuis. Onze bewakingscamera’s bewaken verschillende delen van het woonhuis, zoals de voortuin, achtertuin, auto’s en het zijpad. Hierdoor is alles gedekt en kunt u nagaan wat er reeds gebeurd is en/of wat er op dat moment live gebeurt. U kunt dus met een gerust hart uw woning verlaten, terwijl de bewakingscamera’s een extra oogje in het zeil houden.

 

Een bewakingscamera is tegenwoordig erg populair en veel klanten geven de voorkeur aan een bewakingscamera boven een alarm systeem voor het beveiligen van het huis. Wilt u ook uw bedrijf of woning beveiligen met een bewakingscamera? Neem dan snel contact op met onze camerabewaking specialisten op 036 52 90 007. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste bewakingscamera voor de scherpste prijs en de beste samenstelling voor uw situatie.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Het plaatsen van een bewakingscamera op je woning kan een slimme keuze zijn om je eigendommen te beschermen. Het is echter belangrijk om deze camera correct te installeren om schade aan de woning te voorkomen en ervoor te zorgen dat de camera optimaal werkt. Een professionele monteur inschakelen is daarom de beste optie. Zelf knoeien kan leiden tot allerlei problemen, zoals beschadigde muren en plafonds, onjuist geplaatste kabels en slechte beeldkwaliteit. Als je de verkeerde kabels gebruikt, kan dit resulteren in storingen, ruis en interferentie met andere elektronische apparaten in huis. Dit kan ook leiden tot een verzwakking van het wifi-signaal, waardoor de internetverbinding van andere apparaten in huis wordt beïnvloed. Een goede installatie door een professional garandeert niet alleen een nette installatie, maar ook een optimale werking van de camera. Het is ook mogelijk om de camera aan te sluiten op een alarmsysteem of meldkamer, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt op je terrein. Het kan verleidelijk zijn om zelf een bewakingscamera te installeren, maar bedenk dat je hiermee mogelijk meer geld kwijt bent dan wanneer je een professional inschakelt. Een professionele monteur kan je helpen bij het kiezen van de juiste camera en kan je ook advies geven over waar de camera het beste geplaatst kan worden voor maximale dekking. Bovendien wordt het werk snel en efficiënt uitgevoerd, wat betekent dat je sneller kunt genieten van de voordelen van je nieuwe bewakingscamera.

 

 

De kosten van een professionele installatie variëren, afhankelijk van de complexiteit van de installatie en de gewenste functies. Over het algemeen kan het plaatsen van een bewakingscamera door een professional variëren van €100 tot €300 per camera. Dit lijkt misschien duurder dan zelf knoeien, maar als je bedenkt dat een slecht geïnstalleerde camera kan leiden tot veel meer problemen en kosten, is het zeker de moeite waard om een professional in te schakelen. Kortom, het is belangrijk om een professionele monteur in te schakelen voor het plaatsen van een bewakingscamera op je woning. Dit voorkomt schade aan de woning en zorgt voor een nette installatie en optimale werking van de camera. Het kan wat kosten, maar op de lange termijn bespaar je hiermee mogelijk veel meer geld en gedoe.

 

 

Het plaatsen van een bewakingscamera op de juiste plek is essentieel voor het verkrijgen van een goed beeld en maximale veiligheid. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van de juiste locatie voor uw bewakingscamera:

 

 

  1. Overweeg het doel van de camera: waarom wilt u een bewakingscamera plaatsen? Wilt u de voorkant van uw huis bewaken of de achtertuin? Of wilt u misschien een camera plaatsen bij de voordeur om ongenode gasten te detecteren? Afhankelijk van het doel van de camera, moet u een geschikte locatie kiezen.
  2. Kies de juiste hoek: het is belangrijk om de juiste hoek te kiezen voor uw camera. Een camera die te hoog of te laag is geplaatst, kan mogelijk belangrijke details missen. Plaats de camera op ooghoogte, zodat deze de gezichten van mensen kan vastleggen. Houd er rekening mee dat u mogelijk meerdere camera’s nodig hebt om verschillende hoeken te bestrijken.
  3. Vermijd reflecties en verblinding: Plaats de camera niet tegenover een raam of een andere lichtbron. Dit kan leiden tot reflecties en verblinding, wat het beeld kan belemmeren. Kies in plaats daarvan een plek waar het licht het minst kan beïnvloeden.
  4. Bescherm uw camera tegen vandalisme: Zorg ervoor dat uw camera niet te gemakkelijk toegankelijk is en bescherm het tegen vandalisme. Plaats de camera hoog genoeg zodat het niet kan worden gestolen, maar ook niet zo hoog dat het beeld wazig wordt.
  5. Laat een professional installeren: Het installeren van een bewakingscamera is geen eenvoudige taak en vereist enige kennis. Het is belangrijk om de hulp van een professionele installateur in te roepen om ervoor te zorgen dat de camera correct is geïnstalleerd en functioneert zoals bedoeld.

 

 

Als u een bewakingscamera wilt installeren, aarzel dan niet om contact op te nemen met de experts van camerainstallatie.nl. Zij kunnen u helpen bij het kiezen van de beste locatie en het installeren van uw camera, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie en de beveiliging van uw eigendom kunt verbeteren.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant