WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera voor huis en tuin

Je eigen huis beveiligen is een hot item, iedere dag worden huizen ingebroken of vinden overvallen plaats. Het is dan ook niet gek dat steeds meer huiseigenaren overgaan op het beveiligen van hun huis met camera’s gericht op hun eigendommen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Camera’s gericht op de tuin


In deze situatie zijn er diverse camera’s gericht op de verschillende tuinen, om in de gaten te houden en te kunnen monitoren at er gebeurd en zeker in de avond als het wat donkerder is. Deze camera’s zijn ontwikkeld om overdag maar ook in de avond haarscherp beeld te kunnen geven.

 

Camera’s gericht op de auto


Ook is het zo dat de auto een steeds gewilder is als inbraak item het inslaan van een ruit en het meenemen van de achtergelaten iPad, radio, geld of andere items is dan ook veel gebeurd. Deze camera’s is gericht op de privé parkeerplek en dus ook om de auto’s in de gaten te kunnen houden.

 

Nette afwerking, geen kabel te zien


Veel klanten vragen om draadloze camera’s echter is de kwaliteit nog steeds niet goed te noemen wij maken dan ook gebruik van camera’s welke we kunnen aansturen en voeden met 1 kabel (UTP netwerk kabel). Hierdoor is er slechts een klein gaatje nodig van 8MM en kunnen wij de kabels zo afwerken dat u er eigenlijk niks van ziet.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant