WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug
Bewakingscamera Top Model Dahua Panoramische Camera's:

Met Slechts met Twee Netwerk Kabels! 180 graden beeld

Bij Camerainstallatie zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om uw veiligheid te waarborgen zonder in te leveren op gebruiksgemak. Ons meest recente project is daar het perfecte voorbeeld van: de installatie van twee splinternieuwe Dahua panoramische camera’s met een verbluffende beeldhoek van 180 graden!

 

 

Wat dit project zo opmerkelijk maakt, is niet alleen de kwaliteit van de beelden, maar ook de efficiëntie van de installatie. Met slechts twee netwerkkabels hebben we een dekkingsgebied gecreëerd dat normaal gesproken vereist zou zijn met maar liefst vier traditionele camera’s. Dit betekent niet alleen minder bekabeling, maar ook minder gedoe bij de installatie.

 

 

De Dahua panoramische camera’s brengen niet alleen een scherp en gedetailleerd beeld, maar ook een ongeëvenaarde beeldhoek. U kunt nu met één oogopslag een volledig overzicht krijgen van de omgeving zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit. Het is alsof u vier camera’s hebt geïnstalleerd, maar dan met de elegantie van slechts twee.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
Camerabeelden opname recorder

Digitale opslag van CCTV bewakingscamerabeelden

Om de beelden vast te leggen en te bewaren, hebben we gebruik gemaakt van een Dahua 4-kanaals recorder. Deze geavanceerde recorder is in staat om niet alleen beelden op te nemen, maar ook om ze direct weer te geven op een monitor. Hiermee heeft u volledige controle over wat er gebeurt in en rondom uw locatie. En als kers op de taart, kunt u alles eenvoudig bekijken via de handige app, waar u ook bent.

 

 


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl
Waarom camerabewaking ?

De kracht van camerabewaking en veiligheid

Camerabewaking heeft de afgelopen jaren een enorme evolutie doorgemaakt, waardoor het niet alleen een instrument is geworden voor beveiliging, maar ook voor het verkrijgen van cruciale inzichten en gemak.

 

 

 1. Overzicht en Bewaking: Camerabewaking biedt een ongeëvenaard overzicht van uw eigendom, zowel binnen als buiten. Met geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie, infraroodnachtzicht en nu zelfs 180 graden panorama beelden zoals bij de Dahua camera’s, kunt u elke hoek van uw locatie in de gaten houden.
 2. Preventie en Deterrent Effect: Het simpele feit dat er camera’s zichtbaar zijn, kan op zichzelf al een krachtig afschrikmiddel zijn voor potentiële indringers. Camerabewaking helpt niet alleen bij het vastleggen van gebeurtenissen, maar voorkomt ze vaak ook voordat ze plaatsvinden.
 3. Beter Beeldkwaliteit: Bedrade camera’s bieden over het algemeen een stabielere en betrouwbaardere verbinding dan wifi-camera’s. Dit resulteert in een consistente en hoge beeldkwaliteit, cruciaal bij het identificeren van details zoals gezichten of kentekenplaten.
 4. Geen Interferentie: Wifi-signalen kunnen verstoord worden door obstakels of interferentie van andere elektronische apparaten. Bedrade camera’s hebben hier minder last van, waardoor de betrouwbaarheid van uw bewakingssysteem wordt vergroot.
 5. Eenvoudigere Installatie en Onderhoud: Hoewel wifi-camera’s draadloos lijken, hebben ze nog steeds voeding nodig, wat vaak resulteert in extra bekabeling. Bedrade camera’s daarentegen vereisen slechts één kabel voor zowel stroom als gegevensoverdracht, waardoor de installatie eenvoudiger en netter wordt.
 6. Veiligheidsrisico’s verminderen: Bedrade systemen zijn over het algemeen minder kwetsbaar voor hacking dan wifi-gebaseerde systemen. Dit draagt bij aan de integriteit van uw beveiligingsinfrastructuur.

Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl
Wat zijn de voordelen van een groothoek panoramische camera ?

de kracht van een machtige bewakingscamera

Panoramische bewakingscamera’s, zoals de Dahua-modellen die wij bij Camerainstallatie aanbieden, brengen een revolutie teweeg in de wereld van beveiliging.

 

 

 1. Uitgebreide Dekking: Het meest opvallende voordeel van panorama bewakingscamera’s is hun indrukwekkende gezichtsveld van 180 graden. Hierdoor kunnen ze een veel groter gebied bestrijken dan conventionele camera’s, waardoor slechts een paar camera’s voldoende zijn om een hele ruimte of locatie te bewaken.
 2. Minder Camera’s, Meer Efficiëntie: Dankzij het brede gezichtsveld van panorama camera’s kunt u met minder camera’s hetzelfde niveau van dekking bereiken dat anders meerdere traditionele camera’s nodig zou hebben. Dit resulteert niet alleen in een kosteneffectieve oplossing, maar vereenvoudigt ook de installatie en het beheer van het bewakingssysteem.
 3. Real-time Situational Awareness: Met een panorama camera kunt u in één oogopslag de volledige situatie overzien. Of het nu gaat om een winkelruimte, kantooromgeving of buitenterrein, u kunt snel inspelen op gebeurtenissen en potentiële bedreigingen detecteren zonder dat u meerdere camerabeelden hoeft te raadplegen.
 4. Verminderde Dode Hoeken: Panoramische camera’s minimaliseren dode hoeken, wat vaak een zwak punt is bij traditionele camera-opstellingen. Hierdoor wordt de kans op het missen van cruciale gebeurtenissen geminimaliseerd, waardoor uw beveiligingssysteem effectiever wordt.
 5. Verbeterde Identificatie van Details: Ondanks het brede gezichtsveld bieden panorama camera’s vaak ook hoge resolutie beelden. Dit betekent dat zelfs in uitgestrekte gebieden, zoals parkeerterreinen, gezichten, kentekenplaten en andere details duidelijk kunnen worden vastgelegd.
 6. Minder Installatiekosten: Omdat panorama camera’s de noodzaak van meerdere camera’s verminderen, worden niet alleen de kosten van de camera’s zelf beperkt, maar ook de installatiekosten. Minder bekabeling en bevestigingspunten dragen bij aan een efficiëntere implementatie.

Bel mij terug formulier
Camerainstallatie.nl

Het juiste advies over technische installaties en netwerk aanleg

Kies de juiste partner, iemand die u volledig kunt vertrouwen.
Hoewel we er misschien niet vaak bij stilstaan, is het
toevertrouwen van uw netwerk en ICT omgeving aan iemand is
een behoorlijk persoonlijke aangelegenheid.

U deelt al uw informatie en staat volledig open. Daarom is het
cruciaal dat u degene die u advies geeft echt kunt vertrouwen.
De persoon die de installatie uitvoert, moet de juiste instructies
ontvangen en begrijpen welke verantwoordelijkheid
dit met zich meebrengt.”

 


Meer informatie aanvragen
Camerainstallatie.nl

Een Sterke Partner: Camerainstallatie.nl, Onderdeel van de Megasnel ICT Groep

Bij Camerainstallatie.nl staan we niet alleen bekend om onze uitstekende dienstverlening op het gebied van camerabewaking en netwerkinfrastructuur, maar we maken ook trots deel uit van de Megasnel ICT Groep. Als onderdeel van dit professionele IT-bedrijf bieden wij alles-in-één oplossingen, waardoor bedrijven kunnen verhuizen, verbouwen of gewoon toe zijn aan een technologische upgrade, zonder de bijbehorende stress.

 

 

Expertise van de Megasnel ICT Groep

De Megasnel ICT Groep is een gevestigde naam in de wereld van IT en ICT. Met een team van ervaren professionals begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om bedrijven soepel door veranderingen te loodsen. Of het nu gaat om een volledige verhuizing, een grootschalige verbouwing of simpelweg een upgrade van de bestaande systemen – wij hebben de expertise om het proces efficiënt en zonder haperingen te laten verlopen.

 

 

Alles-in-één Oplossingen voor Geen Stress

Wat Camerainstallatie.nl uniek maakt, is ons vermogen om alles te beheren, van A tot Z. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de installatie van netwerken, IT en ICT-systemen. Of het nu gaat om het leggen van bekabeling, het configureren van netwerkswitches, het installeren van beveiligingscamera’s, of het beheren van Wi-Fi en internet, wij hebben het onder controle.

Dit betekent voor onze klanten geen stress. Geen zorgen over coördinatie tussen verschillende leveranciers of het jongleren met meerdere contactpersonen. Camerainstallatie.nl, als onderdeel van de Megasnel ICT Groep, fungeert als de enige aanspreekpartner die alles regelt. Het resultaat? Een gestroomlijnde en zorgeloze ervaring voor bedrijven die hun technologische infrastructuur willen verbeteren.

 

 

Van Verhuizing tot Update: Wij Zorgen voor Alles

Of u nu voorbereidt op een verhuizing, een grootschalige verbouwing plant of simpelweg uw technologische systemen wilt upgraden, wij staan klaar om het volledige proces te beheren. Ons doel is om oplossingen te bieden, geen stress. We begrijpen de complexiteit van IT- en netwerkinstallaties, en ons team van experts zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van concept tot implementatie.

Bij Camerainstallatie begrijpen we als geen ander dat beveiliging meer is dan alleen maar camera’s plaatsen. Het draait om gemoedsrust, vertrouwen en de zekerheid dat uw veiligheid in bekwame handen ligt. Ons installatiebedrijf is niet zomaar een serviceprovider; we zijn uw betrouwbare partner, uw schildwacht in een steeds veranderende wereld.

 

 

Waarom kiezen voor een professioneel installatiebedrijf?

 1. Vakmanschap in Installatie: Ons team van hoogopgeleide professionals staat garant voor vakmanschap bij elke installatie. Of het nu gaat om camerasystemen, toegangscontrole of andere beveiligingsoplossingen, we nemen geen genoegen met minder dan perfectie.
 2. Betrouwbaarheid in Dienstverlening: Wij begrijpen dat uw beveiligingsbehoeften uniek zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op uw eisen. Ons installatieteam zorgt ervoor dat elk aspect van het systeem optimaal presteert, met aandacht voor detail en precisie.
 3. Partnerschap voor de Lange Termijn: Een goede relatie gaat verder dan de installatiedag. Wij streven naar een partnerschap op de lange termijn. Of het nu gaat om onderhoud, upgrades of aanpassingen aan uw beveiligingssysteem, wij staan altijd paraat om u te ondersteunen.
 4. Kwaliteit als Hoogste Prioriteit: Bij Camerainstallatie is kwaliteit geen optie, maar een onwrikbaar principe. Wij geloven dat uw veiligheid afhangt van de betrouwbaarheid van onze systemen. Daarom leveren we enkel hoogwaardige producten en diensten om ervoor te zorgen dat uw investering duurzaam en effectief is.

 

 

 

Waarom kiezen voor een betrouwbare partner?

 1. Gemoedsrust: Met Camerainstallatie als uw partner kunt u met een gerust hart achterover leunen. Wij nemen de zorgen over uw beveiliging over, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.
 2. Snelle Respons en Support: Als u hulp nodig heeft, zijn wij er. Onze responsieve klantenservice staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om technische ondersteuning of eenvoudige vragen.
 3. Innovatie en Toekomstbestendigheid: Als uw partner in veiligheid houden wij voortdurend de vinger aan de pols van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo bent u altijd voorbereid op wat de toekomst te bieden heeft.

 

 

Bij Camerainstallatie gaan we verder dan installatie; we bieden een totaaloplossing voor uw veiligheidsbehoeften. Kies voor gemoedsrust, kies voor kwaliteit, kies voor Camerainstallatie – uw betrouwbare partner in veiligheid!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant