WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

180graden groothoek Camerainstallatie.nl

Meer zien met minder camera’s dat kan zeker met deze Dahua 180graden camera. Door de inzet van meerdere lenzen in deze digitale IP camera is het mogelijk om zonder kwaliteit verlies een groot oppervlakte te filmen met slechts 1 UTP kabel.

 

Waar normaal 3 camera’s nodig zijn [ en dus ook 3 kabels, en veel installatie tijd ] zal deze camera u geld doen besparen. De groothoek camera met een zicht van wel 180 graden is uitermate geschikt voor grote pleinen, terreinen en als inzet van een overzichtscamera.

Camerainstallatie.nl

De installatie van deze IPcamera special zal door een specialist moeten worden gezien Vanwege de configuratie en instellingen maar daar bent u bij camerainstallatie zeker aan het juiste adres. De installatie van een beveiliging camera is iets dat wij iedere dag uitvoeren met het gehele team van installateurs van de organisatie CameraInstallatie.nl of het nu om een klein of groot project gaat, wij weten alles tot in de puntjes te verzorgen. Op deze prachtige locatie hebben wij in totaal 180 camera’s draaien en gekoppeld doormiddel van B2ca utp Cat6a kabels. De netwerk kabels maken uiteindelijk verbinding met 4 patchkasten welke met glasvezel kabels onderling zijn verbonden.

 

Een centrale meldkamer heeft met 12 monitoren een compleet overzicht over alle bewakingcamera’s. Niet alleen 180graden camera’s [ groothoek camera ] maar ook PTZ speed domes, en normale domes en zelfs kenteken registratie camera’s draaien op dit stuk terrein.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant