WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera set voor woon werk locatie in Ter Aar

Voor deze woon werk locatie in Ter Aar hebben wij een hyper modern camerabewaking systeem mogen installeren. Vorig kaar hebben wij reeds al enkele camera’s geïnstalleerd op dit object maar na een overval door gemaskerde mannen waarbij alles goed en duidelijk op beeld stond was de keuze snel gemaakt om uit te breiden met meer camera’s om nog beter alles in beeld te krijgen.

 

Het nut van de cameras na dit zeer vervelende incident was gelijk duidelijk door terug te kijken naar de beelden en dit ook aan de politie te hebben kunnen overdragen was het nut van cameras na een overval overduidelijk.

Camerainstallatie.nl

De 2.8mm groothoek lens camera’s geven een duidelijk en overzichtelijk beeld waarmee het object nu nog beter en nog vollediger te zien is.

 

Dit Dahua Camera beveiligingssysteem met HD beelden voor winkel, woonhuis of bedrijfspand is geheel op basis van een NVR harddisk recorder met POE netwerk aansluitingen en kan dus met een netwerk kabel worden aangesloten en gevoed worden.

 

Een camerasysteem biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfspand, winkel of woning en u kan dit zelfs via internet op afstand in de gaten te houden. Het toepassen van beveiligingscamera’s heeft een zeer sterke preventieve werking op het aantal diefstallen en overvallen in woonhuizen, winkels of bedrijfspanden.

Wij werken met verschillende beveiligingscamera systemen. Elk woonhuis, winkel of bedrijfspand is anders, beveiligen is daarom ook maatwerk waar verschillende type camera’s en recorder bij horen. In veel gevallen word er gebruik gemaakt van bedraden netwerk camera’s, in enkele gevallen zal er gebruik gemaakt worden van draadloze camera’s om op onmogelijke plekken toch opnames te kunnen maken.

 

Na inspectie en advies, installeren we een compleet, draadloos of bedraad, camerasysteem bij u. Onze monteurs hebben jarenlang ervaring in het installeren en in bedrijfstellen van camerasystemen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant