WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera netjes monteren en wegwerken van bekabeling

Het installeren en monteren van bewakingscamera’s kan op verschillende manieren. De meest voorkomende manier is het gebruiken van een gootje om de kabels af te werken maar liever wil niemand dat natuurlijk. Wij installeren voor waar mogelijk is de netwerk bekabeling van de bewakingcameras onzichtbaar. Dat wil zeggen wij trekken de bekabeling zonder dat u een kabel zal zien.

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking installeren en netjes wegwerken
Het wil wel eens voorkomen dat het echt niet mogelijk is, en zelfs dan proberen we dit op een zo creatief mogelijke manier weg te werken zodat u alsnog een mooie afwerking heeft.

 

Ons bedrijf is ontstaan in 1999 en in de jaren die daarop volgde is onze kennis enorm gegroeid. Als een van de grootste maar zeker ook een van de meest gespecialiseerde camerainstallatie bedrijven van Nederland mogen we dan ook stellen dat alle kennis bij ons ook echt ” Inhouse ” is.

 

Al onze medewerkers de camerainstallatie monteurs doen maar een ding, het installeren van bewakingcamera’s en dat doen ze met passie en kunde. Zowel woonhuizen, kantoren, terreinen, en grote objecten zoals fabrieken.

Wij maken vooral gebruik van Cat6 netwerk bekabeling, volgens CPR nen8012 en mocht het echt niet lukken en Cat6 te dik zijn om netjes weg te kunnen werken maken wij gebruik van een iets dunnere Cat5e hardekern kabel. Gelukkig is 1 netwerk kabel
genoeg om zowel beeld als stroom op de camera te voorzien hierdoor hoeven we niet ook nog een stroompunt te maken en of een dikke kabel te trekken.

 

Zowel het monteren van een bewakingscamera op de woning, als op een paal, in een boom of wegwerken in een vogelhuisje of lantaarnpaal wij installeren de camera’s eigenlijk wel
overal.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant