WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera installatie

Een bewakingscamera kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Wij snappen dan ook heel goed dat u daar hulp bij kunt gebruiken. Ons bedrijf installeert nu meer dan 20 jaar bewakingscamera’s. Naast het feit dat wij enorm goed zijn in het installeren van camerabewaking, zijn wij ook zeer goed in het geven van een eerlijk en gedegen advies.

 

Waar de meeste klanten puur naar de prijs kijken, kijken wij naar de prijs kwaliteitverhouding. Samen met u gaan wij op zoek naar de camera die het best bij uw wensen past. Wij kijken verder dan alleen het uiterlijk en de specificaties van een camera.

Bewakingscamera installatie door monteur voor de beste kwaliteit!

 

Wij maken prachtige installaties, dankzij onze goed getrainde monteurs die de kabels zeer precies trekken en perfect afwerken. Als wij de bewakingscamera’s geïnstalleerd hebben, ziet het er niet alleen mooi uit. De camera’s werken ook daadwerkelijk zoals wij beloofd hebben!

 

Op onderstaande foto’s is te zien dat wij verschillende camera’s geplaatst hebben rondom een woning. De camera’s zijn van het merk Dahua, wat soms ook ‘Alhua’ genoemd wordt. De camerabewaking set bevat motion detection en is zo samengesteld dat de beelden via de app bekeken kunnen worden.

 

Al meer dan 20 jaar leveren en installeren wij camera installaties, iets waar wij heel erg goed in zijn!

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant