WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera installatie Duitsland

Bij één van onze klanten zijn wij niet alleen in Nederland actief, maar hebben wij ook zijn huis in Duitsland mogen beveiligen. Vaak is de installateur van een beveiligingssysteem de vertrouwenspersoon van de klant en weet de installateur precies wat de klant wenst. Vertrouwen is belangrijk, net als kwaliteit en zekerheid. En dit is wat wij bieden en wat bij elk project opnieuw ons streven is.

 

Wij installeren vaker beveiligingssystemen bij vakantiewoningen in onder andere Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal. Wij doen dit uiteraard graag en gaan geen uitdaging uit de weg. Het installeren van camerabewaking, wifi, intercomsystemen en alarmsystemen in het buitenland is dan ook iets wat wij graag voor onze klanten doen.

 

Op deze locatie in Duitsland hebben wij een wifi-netwerk aangelegd, de sloten mogen vervangen, camera’s geplaatst en het beveiligingssysteem uitgebreid met een alarmsysteem. Een compleet pakket zonder stress, zorgen of geregel voor de klant. De regie, planning en organisatie ligt namelijk volledig bij ons.

Camerainstallatie.nl

Vakantiewoning of locatie in het buitenland beveiligen

Heeft u ook een vakantiewoning, bedrijf of andere locatie in het buitenland die u goed beveiligd wilt hebben? Wij installeren beveiligingssystemen volgens Nederlandse kwaliteit en geheel naar uw wens. Dankzij de complete cloud-oplossingen kunt u uw pand of terrein ook op afstand beheren en zien.

Waarom kiezen wij voor een remote cloud-oplossing voor onze klanten in het buitenland? Het antwoord is heel simpel: vaak is deze locatie een groot deel van het jaar leeg of verhuurd. Met een remote cloud-oplossing kunt u ook op afstand uw locatie volledig in de gaten houden en beheren. Deze oplossing maakt het namelijk mogelijk dat u overal ter wereld uw wifi, slimme sloten, alarmsysteem en camerasysteem kunt besturen.

 

Meer informatie of direct een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant