WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera Installatie compleet systeem

De installatie van dit complete woonhuis beveiliging systeem voorzien van diverse HD bewakingscamera’s was niet geheel makkelijk.. De bekabeling was aardig wat werk, dat moet ook wel want we willen als vak bedrijf wel vakwerk afleveren en dan gaan we liever tot het uiterste door dan voor de makkelijke weg te kiezen.

 

Het bekabelen van de UTP netwerk bekabeling in een woning is een kunst het is veel zoeken, testen en proberen of iets lukt en of het mogelijk is de kabel op een bepaalde manier door te voeren. We maken van de meest creatieve manieren en technieken gebruik.. je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het wel eens meegemaakt, in ons klanten bestand van meer dan 40 000+ geïnstalleerde camera’s zijn het zeer zeker niet allen makkelijke situaties geweest.

 

Dit woonhuis hebben we mogen voorzien van een mooie HD beeld kwaliteit beveiligingscamera met IP techniek, iedere IPcamera heeft een eigen IP adres deze maakt het mogelijk het camera signaal digitaal en zonder vertraging door te sturen naar de centrale recorder welke we geplaatst hebben. Doordat de IPcamera aangesloten zit op een afgesloten netwerk welke wij aanleggen is het tevens een volledige bandbreedte zonder beperkingen, en dus vol van mogelijkheden.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant