WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera's in stal - Bewakingscamera voor paarden

Camerainstallatie.nl

Een goede keuze als het om veiligheid gaat “

 

De geboorte/bevalling van een dier is niet alleen een speciaal en mooi moment maar zeker ook erg spannend. Je weet vaak niet wanneer het zal gebeuren, maar je kan ook niet dag en nacht er naast gaan slapen. Een camera kan u op afstand de toegang en mogelijkheid geven mee te kijken hoe het met uw dieren gaat. Een paard op stal, is als een gezinslid op verre afstand, het liefste zou je hem in de huiskamer hebben maar dat gaat natuurlijk niet. Een camera kan u verbinden aan een monitor welke u bij wijze van spreken in een lijst aan de muur kan hangen… op deze manier heeft u live beeld 100% wat er bij uw paarden familie lid gebeurd..

 

“Camera’s geven u zicht op plekken waar u niet kan zijn, een camerabewaking oplossing inzetten in uw paarden stal geeft u dat extra paar ogen “

 

Wij merken steeds vaker dat de installatie van een vaste monitor waarop de paarden te zien zijn via de bewakingscamera een veel gewilde optie zijn. Natuurlijk zijn onze paarden bewakingscamera’s ook op een APP te bekijken op de telefoon en kan er zelfs als dat gewenst zou zijn mee geluisterd worden via een ingebouwde microfoon.

 

Meer informatie over een camerasysteem bij u op stal op onze camerainstallatie.nl website kan u zoeken op de term
camera in de stal via de volgende link Heeft u geen stroom op locatie en geen internet ? ook dan hebben wij diverse oplossingen beschikbaar met 3G/4G en zelfs met zon energie als stroom oplossing. Door gebruik te maken van zonenergie, accu en 3G/4G internet kan u gewoon live meekijken !

 

Voor alles is een oplossing !

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant