WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingcamera's voor vakantiewoning

Een vakantiewoning is voor de momenten van rust je wil dan graag aankomen en genieten, en niet er achterkomen dat er spullen gestolen zijn of er een enorme puinhoop is achtergelaten. Voor deze zeer luxe vakantie woning is er gekozen voor een CCTV camera systeem met witte bijpassende beveiliging dome camera’s.

 

De camera’s zijn aangesloten op een harddisk recorder welke de beelden digitaal opslaat, en deze zijn voor de klant live te bekijken via de mobiele telefoon een iPhone als voorbeeld maar ook de iPad of Google Android telefoon. Als extra is deze installatie aangesloten op onze centrale meldkamer, waardoor er bij ongeregeldheden actie kan worden ondernomen en de juiste personen kunnen worden ingelicht. Een video-opnamesysteem kan uitkomst bieden zeker in de gevallen dat je niet altijd aanwezig bent op de locatie waar het om gaat en via internet de beelden van de woning wil bekijken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant