WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera’s woonhuis: vrijstaande woning

Wij hebben de mooie opdracht gekregen om deze vrijstaande woning te voorzien van hoogwaardige beveiligingscamera’s en de bijbehorende bekabeling netjes weg te werken. Ondanks dat onze monteurs er een flinke klus aan hebben gehad, kunnen wij wederom met trots zetten dat het nette en tot in de puntjes verzorgde resultaat er zijn mag!

 

De intelligente camera’s van het merk Dahua zijn geplaatst en keurig afgesteld, waardoor de camera’s alleen reageren op de vooraf ingestelde objecten. De bewoners hebben ervoor gekozen dat de camera’s activeren bij het signaleren van personen, auto’s, fietsen en brommers, maar niet bij het zien van dieren of bladeren. Hierdoor komen er zo goed als geen valse alarmmeldingen binnen.

 

De camera’s zijn aangesloten op een vier kanalen 4K-harddiskrecorder van het merk Dahua, hetzelfde merk als het camerasysteem. Door het aanhouden van één merk, is de kans op storingen of foutmeldingen nihil. De bekabeling is vanzelfsprekend CPR gekeurd en brandvertragend. Wij maken altijd gebruik van de hoogste kwaliteit bekabeling, waardoor ook hier de kans op storingen en foutmeldingen geminimaliseerd wordt. Een goede bekabeling is essentieel voor een beveiligingssysteem.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


 Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant