WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Beveiligingscamera’s: tuin en straat

Voor dit project hebben wij beveiligingscamera’s geïnstalleerd die gericht zijn op de tuin en straat, met als doel om de woning en eigendommen te beveiligen. Zodra iemand het terrein op komt, zal dit via een pushmelding in de app kenbaar gemaakt worden aan de huiseigenaren.

 


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

De reden voor de plaatsing van deze bewakingscamera’s zijn de vele meldingen van autodiefstallen en auto-inbraken in de wijk. Naast de toenemende autodiefstallen en auto-inbraken, lopen er de laatste tijd ook steeds meer mensen op straat die zich verdacht gedragen.

 

De buurtbewoners hebben met elkaar een WhatsApp groep aangemaakt om alert te blijven en elkaar op de hoogte te kunnen houden. Middels verschillende camera’s in de wijk wordt alles goed in de gaten gehouden. Het is nog steeds vroeg donker, wat voor inbrekers goed uitkomt. De meeste inbraken vinden dan ook plaats tijdens de donkere dagen vanaf november tot maart.

Onze monteurs hebben het tot een kunst verheven om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. Al onze camera’s worden met behulp van de kabels aangesloten op een harddisk recorder. Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem.

 

Wil u echt een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij helpen u graag verder! Bij Camerainstallatie.nl voorzien wij u van een eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. Mogen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen!

 

  036 529 00 07
  info@camerainstallatie.nl
✅ Gratis advies en offerte op locatie
  Sinds 1999 met passie aan het werk
✔️ Camerabewaking
✔️ Hang en sluitwerk
✔️ Alarm systemen
✔️ Intercom
✔️ Netwerk bekabeling & WiFi aanleg
✔️Slimme verlichting
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant