WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera voor thuis

Een mooie installatie met beveiligingscamera’s in dit huis geïnstalleerd zonder dat er ook maar een kabel te zien is. De beveiligingscamera’s hebben een goed en duidelijk maar vooral helder overzichtsbeeld. De harddisk recorder neemt alle beelden op en kan per internet alles benaderd worden.

 

Draadloze beveiligingscamera’s zijn we niet dol op, liever doen we deze dan ook niet. Wij zijn gek op kabels, goede kabels, want enkel met een kabel kunnen wij garanderen dat de kwaliteit optimaal is. Een bekabelde camera geeft zekerheid iets wat met een draadloze camera niet altijd is want een verbinding kan verstoord worden of zelfs uitvallen.

 

Nu zijn er verschillende soorten draadloze camera’s de reguliere onbeveiligde 2.4 en 5.8 ghz radiografische camera’s en de WIFI [ netwerk ] camera’s.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant