WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera buiten plaatsen

Beveiligingscamera monteren op je woning

 

Waarom zou je eigenlijk een beveiligingscamera buiten laten plaatsen? En mag je ook gewoon buiten een camera ophangen om te filmen wat er in je omgeving gebeurt?

 

Het antwoord is vrij simpel: ja dit mag, zolang je je maar aan de regels houdt! Het plaatsen van een buitencamera mag zeker, maar je mag de camera niet plaatsen om doelgericht de buren te filmen of een persoon in de gaten te houden. De camera’s mogen alleen geplaatst worden om je eigendommen in de gaten te houden. Denk hierbij aan je auto, fiets, tuin, scooter, vuilnisbakken, planten, camper, bedrijfswagen, garagebox, et cetera.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Professionele oplossingen

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Camera installatie en meer

Niet wat je zoekt? Vraag een offerte op maat aan

Wij helpen je graag vrijblijvend en gratis verder met het samenstellen van jouw gewenste oplossing op basis van jouw situatie en eventuele eisen.

Offerte aanvragen

Beveiligingscamera buiten plaatsen

Als u denkt aan het plaatsen van beveiligingscamera’s buiten uw woning of bedrijfspand, dan bent u op de juiste weg naar een veiligere omgeving. Het hebben van een goed werkende beveiligingscamera kan helpen om inbraken te voorkomen en verdachte activiteiten op te sporen. Maar voordat u begint met het plaatsen van een beveiligingscamera buiten, zijn er een aantal belangrijke overwegingen om rekening mee te houden. Hieronder vindt u een aantal tips om ervoor te zorgen dat uw beveiligingscamera buiten effectief is en aan uw behoeften voldoet.

 

 1. Kies de juiste locatie Het is belangrijk om een strategische locatie te kiezen voor uw beveiligingscamera buiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij de voordeur, achterdeur of in de buurt van een garage. Zorg ervoor dat de camera zich op een plek bevindt waar het zicht niet wordt belemmerd en waar de camera niet gemakkelijk kan worden beschadigd of gestolen.
 2. Zorg voor voldoende verlichting Een goed verlichte omgeving is belangrijk voor de effectiviteit van uw beveiligingscamera buiten. Overweeg om extra verlichting te installeren in de buurt van uw camera om een duidelijker beeld te krijgen van de omgeving. Verlichting kan ook helpen om inbrekers af te schrikken.
 3. Investeer in een hoogwaardige camera Het is belangrijk om te investeren in een camera van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat u duidelijke beelden krijgt van eventuele verdachte activiteiten. Kies een camera met een hoge resolutie en een brede kijkhoek om ervoor te zorgen dat u een volledig beeld krijgt van wat er buiten gebeurt.
 4. Overweeg om de camera op afstand te bedienen Sommige beveiligingscamera’s buiten bieden de mogelijkheid om op afstand te worden bediend. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld niet thuis bent en de beelden wilt bekijken. Overweeg om te investeren in een camera die deze functie biedt.
 5. Zorg voor voldoende opslagruimte Het is belangrijk om voldoende opslagruimte te hebben voor de beelden die uw beveiligingscamera buiten vastlegt. Overweeg om een camera te kiezen met een grote opslagcapaciteit of investeer in een cloudopslagdienst om ervoor te zorgen dat u de beelden altijd kunt bekijken wanneer dat nodig is.

Door deze tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw beveiligingscamera buiten effectief is en aan uw behoeften voldoet.

Camerainstallatie.nl

De beste beveiligingscamera voor buiten

Als het gaat om het beveiligen van uw eigendom, zijn beveiligingscamera’s een onmisbaar hulpmiddel. Het is echter belangrijk om te investeren in een camera die bestand is tegen alle weersomstandigheden en voldoet aan uw behoeften op het gebied van beveiliging.

 

Een van de beste opties voor een weerbestendige beveiligingscamera is een turret camera. Dit type camera heeft een bolvormige behuizing die beschermt tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. De camera is ook voorzien van infraroodverlichting, zodat het zelfs in het donker kan opnemen.

 

Een andere reden waarom turret camera’s een goede keuze zijn voor beveiliging, is vanwege de flexibiliteit. Ze hebben een draaibare kop, zodat u de camera in elke gewenste richting kunt draaien en kantelen om het beste zicht te krijgen. Turret camera’s bieden ook een breed scala aan opties voor lensgrootte en resolutie, zodat u de camera kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare beveiligingscamera die bestand is tegen alle weersomstandigheden, is een turret camera een uitstekende keuze. Zorg ervoor dat u kiest voor een gerenommeerde leverancier van camerainstallaties, zoals Camerainstallatie.nl. Hun beveiligingscamera’s zijn van hoge kwaliteit en bieden geavanceerde functies voor optimale beveiliging. Hun deskundige team kan u helpen bij het kiezen van de juiste camera voor uw specifieke behoeften en zorgen voor een professionele installatie en configuratie.

Voordelen van Beveiligingscamera's

Met een beveiligingscamera buiten kunt u een oogje houden op wat er rondom uw pand gebeurt, zelfs als u niet thuis bent.

 

 

 • Preventie van criminaliteit: De aanwezigheid van een zichtbare camera kan
  potentiële indringers ontmoedigen om uw eigendom te betreden.
 • Bewijsmateriaal: Als er toch een incident plaatsvindt, kunt u met opgenomen beelden de
  daders identificeren en helpen bij het oplossen van het misdrijf.
 • Toezicht op eigendommen: U kunt uw eigendommen, zoals voertuigen, tuinen
  of patio’s, in de gaten houden en controleren op verdachte activiteiten.

Installeren van een IP-camera/beveiligingscamera buiten

Het correct installeren van een buitencamera is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssysteem effectief werkt. Bij Camerainstallatie.nl begrijpen we dat het plaatsen van een IP-camera meer is dan alleen het bevestigen ervan aan een muur of paal. Onze ervaren installateurs zorgen voor een grondige planning en uitvoering van het installatieproces om ervoor te zorgen dat uw buitencamera’s optimaal functioneren.

 

Wat bedoelen wij met een professionele installatie?

 1. Locatieanalyse: Onze experts zullen uw pand grondig analyseren om de beste locaties voor uw buitencamera’s te bepalen. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals het bereik van de camera, mogelijke obstakels en de optimale kijkhoek.
 2. Montage en bevestiging: Nadat de ideale locaties zijn bepaald, zullen onze installateurs uw buitencamera’s stevig en veilig bevestigen. Dit omvat het gebruik van hoogwaardige bevestigingsmaterialen om ervoor te zorgen dat de camera’s bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en mogelijke pogingen tot sabotage.
 3. Bekabeling en connectiviteit: Voor bekabelde buitencamera’s zorgen onze installateurs voor een nette en discrete bekabeling, waarbij ze rekening houden met esthetiek en functionaliteit. Voor draadloze camera’s wordt gezorgd voor een betrouwbare en stabiele verbinding met het netwerk, met aandacht voor signaalsterkte en interferentie.
 4. Configuratie en testen: Na de fysieke installatie configureren onze experts de camera’s volgens uw specifieke wensen en vereisten. Ze zorgen ervoor dat alle instellingen correct zijn geconfigureerd en voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat de camera’s naar behoren functioneren.
 5. Gebruiksvriendelijke instructies: Tot slot voorzien onze installateurs u van duidelijke instructies voor het gebruik en onderhoud van uw buitencamera’s. We staan ook altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is.

 

Met een professionele installatie van Camerainstallatie.nl kunt u erop vertrouwen dat uw buitencamera’s optimaal presteren en uw eigendommen effectief worden beschermd. Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek en laat ons u helpen bij het creëren van een veilige en beveiligde omgeving rondom uw huis of bedrijf.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een goede buitencamera

Niet ieder bewakingscamera is een goede camera voor buiten. Bij de keuze voor een buitencamera moet er namelijk rekening worden gehouden met het type lens, de behuizing, het aantal lux en natuurlijk de reden van plaatsing (bijvoorbeeld personen herkennen, kentekens of het behouden van overzicht). Samen met u kijken we naar uw wensen en situatie, zodat wij in overleg met u het beste model bewakingscamera voor buiten kunnen kiezen.

 

Installatie van de beveiligingscamera voor buiten

Wij leveren niet alleen de camera, maar monteren en installeren deze ook. En daar zijn wij goed in, heel goed zelfs! Niet voor niets zijn wij niet de goedkoopste, maar wel de beste in ons vakgebied.

 

Belangrijk is om te kijken naar de juiste kabel om de bewakingscamera aan te sluiten. Wij maken enkel gebruik van speciale CPR gekeurde kabels die levenslang mee kunnen gaan. Daarnaast voldoen onze camera’s ook aan de hoogste verwachtingen én zijn zij IK10 gekeurd. Dat wil zeggen dat de camera’s niet alleen tegen een stootje kunnen, maar dat je er zelfs met een steen op kan slaan of met vrachtwagen overheen kan rijden. De buitencamera’s zijn zo gemaakt dat ze tegen weer en wind, regen en storm, sneeuw en hagel kunnen. Al onze camera’s zijn IP66, IP67 of IP68 gekeurd.

 

Optimale Bescherming met Buitencamera’s

Buitencamera’s zijn een onmisbaar onderdeel geworden van moderne beveiligingssystemen. Ze bieden een extra laag van bescherming voor uw huis, bedrijf of eigendommen. Met een goed geplaatste buitencamera kunt u niet alleen potentiële indringers afschrikken, maar ook verdachte activiteiten vastleggen die kunnen dienen als bewijsmateriaal in geval van een inbraak of vandalisme.

 

Bekabelde versus Draadloze Verbinding

Hoewel draadloze camera’s misschien aantrekkelijk lijken vanwege hun gemakkelijke installatie, zijn ze niet altijd de beste keuze voor buitenbeveiliging. Draadloze verbindingen kunnen gevoelig zijn voor storingen en signaalverlies, vooral over lange afstanden of in omgevingen met veel interferentie. Daarom raden we bij Camerainstallatie.nl altijd een bekabelde verbinding aan voor optimale betrouwbaarheid en prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Waarom Kiezen voor een Professionele Installatie van buitencamera's?

Het installeren van een beveiligingscamera is geen eenvoudige doe-het-zelfklus. Een verkeerd geplaatste camera kan blinde vlekken creëren of onjuiste beeldkwaliteit opleveren, waardoor de effectiviteit van uw beveiligingssysteem wordt verminderd. Onze ervaren monteurs bij Camerainstallatie.nl zorgen voor een nauwkeurige positionering en installatie van uw buitencamera’s, zodat u kunt genieten van gemoedsrust wetende dat uw eigendommen goed worden bewaakt.

 

Waarom Kiezen voor een Specialist?

Net zoals u uw auto naar een monteur brengt voor onderhoud of uw gezondheid overlaat aan een ervaren arts, is het belangrijk om voor uw beveiligingsbehoeften te vertrouwen op een gespecialiseerde leverancier. Bij Camerainstallatie.nl zijn we gepassioneerd door beveiligingstechnologie en streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit en service te bieden. Dus waarom zou u genoegen nemen met minder? Kies voor de expertise en betrouwbaarheid van een vakspecialist voor uw buitenbeveiligingscamera’s.

 

 

Bescherm uw thuis of bedrijf met de beste beveiligingsoplossingen van Camerainstallatie.nl. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat en een professionele installatie die aan uw behoeften voldoet.

Belangrijke links naar meer informatie over beveiligingscameras

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant