WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Best geteste beveiligingscamera: advies

Ons werk is het adviseren en verkopen van beveiligingcamera’s en beveiligingcamera systemen. Op iedere hoek van de straat kan je wel een camera kopen, maar niemand weet eigenlijk wat voor camera het precies is.

 

Of je nu een camera koopt in een bouwmarkt, een supermarkt, de mediamarkt, Bol.com of  andere bekende winkel keten ze hebben allemaal een beveiligingscamera te koop, maar weten niet precies wat die wel of niet kan. Echt gek is het natuurlijk ook niet want ze staan in een winkel of zitten achter een computer de beveiligingscamera te verkopen.

Camerainstallatie.nl
Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Eigen voorraad

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Beveiligingscamera: advies van een specialist

De verkoper heeft nog nooit op een ladder gestaan,  kabels getrokken en de voor en nadelen van specifiek die beveiligingscamera gezien. Vergelijk het met een auto kopen, je wil dan de voor en nadelen, maar ook wil je weten wat je kan verwachten bij onderhoud, hoe snel deze kan, maar ook het verbruik. De Ford dealer weet alles over zijn eigen merk, maar een stuk minder over een BMW, al kunnen ze wel gokken of een aanname doen.

 

Bij de aanschaf van een product wil je gewoon de echte harde waarheid, de valkuilen, de voor en de nadelen en je wil weten welke is nu echte de beste en waarom juist wel of niet. Onze beveiligingscamera specialisten weten precies wat en hoe, wij hebben ze in onze handen, wij staan op de trap, wij kruipen in de kelders… en wij installeren ze ook echt van A tot Z.

 

Is een Dahua bewakingscamera beter dan een Hikvision? Of moet u juist een ander merk aanschaffen zoals een Eufycam, Google Nest, Arlo, Somfy, Netatmo, Foscam, Ubiquiti? Wij vertellen u het geheim van de beste beveiligingscamera, en waarom dit de beste beveiligingscamera is.

 

 

Op de foto ziet u Eline Klaver, een van onze adviseurs, en jazeker u ziet het goed dit is een vrouw in de bouw. Een power vrouw zoals wij het noemen, gedreven en professioneel. Eline staat bij ons gewoon op de ladder, ook kruipt Eline gewoon onder de vloer en technisch kan ze u ook alles vertellen. Eline is net als haar andere collega’s een echte beveiligingscamera specialist en kan u alles maar dan ook echt alles vertellen over een echt goede al dan niet de beste beveiligingscamera voor uw situatie.

 

Wat maakt een bepaald model de beste camera ? en waarom schreeuwen bepaalde websites “dit is de beste uit de test” en vanuit wel oogpunt en of welk voordeel is deze test gemaakt ? Opvallend genoeg zijn het vooral de consumenten merken welke “als beste uit de test” komen, en in de schappen liggen bij de bouwmarkt of elektronica zaak. Een camera die u gewoon uit een schap trekt, in een mooie doos met een hoop marketing. 90% van deze door winkels en webshops aangeprezen bewakingcamera’s zijn gewoonweg speelgoed en gemaakt voor het grote publiek welke geen technische kennis hebben en niet op een ladder willen staan.

 

Het geheim van een goede camera zit hem echt niet in die mooie doos, dat mooie logo en de “makkelijke” installatie. Het geheim van een goede beveiligingscamera die bij u past is te kijken naar de wens, de positie van de camera en wat u zou willen filmen. Wenst u breedbeeld ? of juist een beeld op langere afstand kunnen inzoomen, zoekt u een camera die samenwerkt met meer camera’s of een enkele camera ?

 

Geloof ons maar, die mooie doos met die mooie allerbeste camera is een model wat slechts voor een doel gemaakt is, snel te verkopen zonder naar de behoefte van de klant te kijken. Niet voor niks hebben wij van onze merken camera’s soms wel 5 versies met verschillende lenzen. Maar los van de lens, de beeld kwaliteit, de functies heb je ook nog persoonlijke smaak wat mooi of lelijk is, denk hierbij aan de kleur van de camera maar ook de vorm. De camera zelf kan op een beugel, een montage beugel voor aan de muur, op de dakrand, plat tegen de muur, een verhogingsbeugel of juist een beugel die tegen de regen is.

Eline, adviseur van CameraInstallatie.nl met dome camera in haar hand

Ziet u door de bomen het bos nog? En weet u welke camera het beste bij u past? Wij maken het u gemakkelijk, neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over!

 

De Consumentenbond test beveiligingscamera’s op onder meer beeld- en geluidskwaliteit, bewegingsdetectie en notificatie. Er zijn in totaal 37 camera’s getest voor binnen en buiten die goed verkrijgbaar zijn. Van de 27 geteste buitencamera’s komt de beveiligingscamera van Arlo als Beste uit de Test. Een camera van D-Link is de Beste Koop.

 

Beste uit de test: Arlo Pro 3 met 2 cams

  • Prijs: 395 euro
  • Testoordeel: 7,7
  • Beeldhoek volgens fabrikant: 160 graden
  • Maximale resolutie video: 2.560 bij 1.440 pixels

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant