WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Monteren en installeren - van camerabewaking en beveiliging

Het installeren van bewakingscamera’s is al ruim 23 jaar onze passie. De installatie van een beveiligingscamera is een specialistisch vak, de installatie moet namelijk precies, vakkundig en volgens de juiste richtlijnen worden verricht. Onze specialisten installeren voor u een professioneel camerabewakingssysteem waarbij alle kabels vakkundig worden weggewerkt en de camera’s naar wens worden ingesteld. Al ruim 23 jaar staan wij bekend om onze professionele, persoonlijke en vertrouwde aanpak.

 

Op de dag van de installatie stelt de monteur zich aan u voor en neemt hij samen met u uw persoonlijke cameraplan met alle instructies nog een keer goed door. Op deze manier kunnen eventuele onduidelijkheden uitgesloten worden en bent u goed op de hoogte van het installatieproces. Vervolgens gaat de monteur aan de slag om uw bewakingscamera’s te monteren en installeren. Wij vertellen u graag meer over het montageproces.

Camerainstallatie.nl
Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Alarm

Camerainstallatie.nl |

Intercom

Camerainstallatie.nl |

Wifi

All-in montage

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera's
Stap 3
Montage camera's

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera's
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant

Wel of geen montage van draadloze camera’s

Wij geven u zo een goed en eerlijk mogelijk advies op het gebied van installatie voor uw beveiligingscamera. Ons oprechte advies is dat wij een draadloze beveiligingscamera afraden. Het is voor ons van belang dat wij kwaliteit leveren, waardoor u langdurig plezier van uw beveiligingscamera’s kunt hebben. Een draadloze camera kan gemakkelijk gemanipuleerd worden door een inbreker, heeft een kortere levensduur dan een bekabelde beveiligingscamera en is een extreme belasting op uw bestaande wifinetwerk.

 

Per camera trekken wij een CAT5e en/of CAT6 netwerkkabel. Bij elke bekabeling houden wij ons aan de CPR-norm voor brandclassificatie en maken wij een brand risicoberekening, geheel volgens certificering.

Vrijblijvend advies op locatie Camerainstallatie.nl

De werkwijze van onze monteurs

 

Onze monteurs werken altijd netjes en schoon, aangezien het voor ons van groot belang is dat uw pand naar wens wordt achtergelaten. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij installeren enkel hoogwaardige camerabewakingssystemen met A-kwaliteit materialen, zoals de bekabeling, harddisk recorders en montagebeugels. Het is voor ons van belang dat u zich veilig voelt en zeker kan zijn van de kwaliteit van de producten, installatie en service die u bij ons heeft afgenomen. Uw veiligheid is onze prioriteit!

 

Bovendien wordt het gehele werkproces gedocumenteerd, waardoor onze helpdesk eenvoudig kan meekijken en u sneller van dienst kan zijn als u ondersteuning nodig heeft bij het camerabewakingssysteem.

Lees meer 'Over ons' Camerainstallatie.nl

Verschillende telefoons en tablets waarop de app zichtbaar is en de camerabeelden op afstand bekeken kunnen worden

Het installatieproces van uw beveiligingscamera

 

Het eerste onderdeel van de montage en installatie van uw beveiligingscamera is het trekken van de bekabeling. Na het trekken van de bekabeling zal onze monteur alle bewakingscamera’s programmeren, om de camera’s vervolgens te koppelen aan de harddisk recorder. Door deze koppeling kunnen de beveiligingscamera’s zowel livebeelden weergeven als beelden opnemen en bewegingen registreren, zowel bij dag als nacht. Hierdoor kunt u direct zien wat er op een bepaalde plek aan de hand is en kunt u indien nodig alle gebeurtenissen terugkijken.

 

De installatiemonteur koppelt het camerasysteem aan uw internetverbinding, waardoor u alle camerabeelden op afstand kunt bekijken. U kunt de camerabeelden altijd en overal bekijken met behulp van een speciale app op uw telefoon, tablet of computer.

 

Tot slot neemt de monteur alles met u door en zorgt hij dat het nodige papierwerk ingevuld wordt. Wij betrekken u altijd bij het proces en houden u continue op de hoogte, waardoor de gehele installatie en montage naar uw wens en volgens de regels zal verlopen.

Hoe monteren wij de kabels toch zo netjes weg?

Dat is natuurlijk “Het geheim van de smit” en jaren lange ervaring…

 

Onderstaand laten wij u een aantal voorbeelden zien van hoe wij soms te werk gaan.

 

Dit is slechts een greep uit onze trukendoos, de hoe en waar kan uiteraard verschillen per situatie. Dat is direct ook het leuke aan ons werk; geen object is hetzelfde. Daardoor blijft het altijd zoeken en creatief denken om een installatie zo mooi mogelijk te kunnen voltooien. Maar ondanks dat iedere situatie anders is, kunt u er zeker van zijn dat wij altijd ons uiterste best doen om van uw installatie een plaatje te maken.

De juiste bewakingscamera kiezen we samen

Wij begrijpen dat u niet precies weet welke camera er het beste bij uw situatie past. De ene bewakingscamera is de andere niet, waardoor een miskoop al snel gemaakt kan zijn. Dat is ook het belang van een goed advies, daarbij kijken we naar de wens en stellen wij voor u de best passende producten samen. Zodat uw pakket ook echt bij uw situatie past.

 

Bij ons bent u zeker van een eerlijk en juist advies en zo ook de best passende bewakingscamera.

Medewerkers van CameraInstallatie.nl in overleg

Camerainstallatie.nl |

Slimme motion detection

Camerainstallatie.nl |

Tot 8K

Camerainstallatie.nl |

Tot 96TB opslag

Camerainstallatie.nl |

App & Software

Camerainstallatie.nl

De juiste monteur matchen wij voor u

Geen woning of situatie is het zelfde, dat staat vast. Maar naast de situatie, is ook iedere klant net even anders. Ook daar wordt bij ons naar gekeken. Het maken van de beste match tussen de juiste camerainstallatie monteur en het juiste project.

 

Wat maakt dat voor verschil? Een camera is toch een camera? In zekere zin klopt dat ook, maar net als de klant kan een monteur ook voorkeur hebben. De een is beter in grondwerk, terwijl een ander juist weer beter is in smalle kruipruimte met de nodige obstakels. Of wat dacht u van een monteur zonder hoogtevrees op een hoog dak.. Dat is ook wel fijn.

Een monteur die goed kan luisteren en adviseren, of juist een rustiger iemand die meer tijd aan de uitleg besteedt. Wij kennen onze monteurs, waardoor wij ook weten wie er nu juist bij u aan de slag moet gaan.

 

 

twee monteurs van CameraInstallatie.nl zijn aan het werk op een graafmachine

Verschillende merken bewakingscamera's

6 bewakingscamera's met 1 telefoon

Sinds 2008 zijn wij dealer van het merk Dahua, één van de grootste leveranciers ter wereld op het gebied van bewakingscamera’s. Maar wij installeren en onderhouden o.a ook de merken HikVision, Hanwha, Axis, Sunell, Uniview, Mobotix, Sony of Samsung.

 

Ook leveren, installeren en onderhouden wij de verschillende software pakketten, denk hierbij aan Genetec, Netwerk optix, Milestone, IVMS, SmartPSS of DSS.

Goedkope beveiliging of goede beveiliging?

Goede, goedkope beveiliging dat klinkt een beetje gek toch? U wilt het graag goed geregeld hebben en natuurlijk voor een goede prijs. Maar tè goedkoop, is vaak duurkoop. Voor een installateur, is het ons vak om de ins- en outs van een product of merk te kennen. Wij zijn constant bezig met innovaties, uitbreidingen en scholing. Maar wanneer u zelf moet gaan zoeken, is de kans groot dat u niet alle kleine details kent en uiteraard zal prijs van invloed zijn op de keuze. Beveiliging moet vooral goed en vakkundig worden geïnstalleerd met kwaliteitsproducten.

De meerwaarde van een goed advies en betrouwbare installateur is juist dat u voorkomt dat u achteraf baalt, wanneer het net niet is wat u zocht of wanneer het lelijk of slecht gemonteerd is.  Met een goede, nette uitleg en nazorg en service. Wij staan voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid en zeer zeker niet de goedkoopste op de markt. Daarvoor moet je naar de bouwmarkt en niet naar de vakman.

Laat het maar aan ons over

Bent u op zoek naar een echte vakman, zekerheid van zaken en echt een goed systeem? Dan bent u bij ons al meer dan 23 jaar aan het juiste adres. Wel zo fijn toch? Iemand die weet wat hij doet en dat ook echt zal uitvoeren. Wij ontzorgen u bij het beveiligen van uw locatie. U hoeft zelf niets te doen, behalve dan misschien een lekker bakje koffie.

Monteur van CameraInstallatie.nl is een beveiligingscamera aan het installeren

Advies, installatie, nazorg gewoon zoals het hoort

Een degelijk en eerlijk advies, een nette prijs en een hyper modern perfect geïnstalleerd beveiliging systeem. Wij zorgen er van A tot Z voor dat alles het doet zoals het zou moeten en bieden daarbij en daarna uiteraard ook de nodige nazorg. Het komt geregeld voor dat er achteraf toch nog vragen zijn, of kleine aanpassingen. Speciaal hiervoor beschikken wij over onze eigen supportdesk met technici, waar u uw vragen kunt stellen of een handje hulp ontvangt wanneer u dat nodig heeft.

Genoeg van al die beunhazen?
Bekijk onze pakketten

CPR gecertificeerde (brandveilige) bekabeling 

Kabels.. In alle soorten, maten en kleuren. Maar wat is dan het verschil? Waarom is de ene kabel de andere niet? In de regel bent u zakelijk verplicht om een CPR gekeurde kabel te gebruiken. De eisen voor een situatie worden bepaald aan de hand van de NEN8012 normering en tevens dient een installateur een DoP verklaring te kunnen laten zien van de gebruikte kabel. Dit zijn geen goedkope kabels, maar wel de kabels die wij gebruiken. Er zullen voldoende andere installateurs zijn die er niet voor kiezen deze kabels te gebruiken, waardoor de prijs mogelijk wel een stuk lager kan liggen. Echter mag het zeker niet.

 

De reglementen van de Nederlandse NEN-normeringen bestaan natuurlijk niet voor niets. Veiligheid staat voor op, zo ook bij onze installaties.

 

 

bekabeling

 

Waar installeren wij onze camera systemen?

Zowel zakelijk als particulier installeren wij onze bewakingscamera’s. Wij komen op de gekste plekken, met de meest uitdagende projecten. Pretparken, terreinen, campings, magazijnen, VvE’s, parkeerplaatsen, ziekenhuizen, scholen, kantoorpanden en laten we ook zeker de woningen niet vergeten, van klein tot groot.

 

(Mocht uw object nou niet tussen dit rijtje staan,
dan laten wij ons graag uitdagen!)

Hoe groot onze grootste installatie is?

Dat zal een kleine 400+ camera's zijn.

Welke installatie het moeilijkst was? Dat is soms lastig kiezen, maar de installatie op een zeer groot terrein van een fosfaat fabriek behoort qua omgeving zeker tot één van de grootste uitdagingen. Soms is het niet alleen de fysieke omgeving van de camera welke lastig kan zijn, maar kan de uitdaging juist zitten in het gebruik van het systeem, of de wensen op gebied van de (slimme) software of integraties met andere systemen.

Denk maar aan het integreren met toegangscontrole/brandmeld of alarm installaties zoals camera’s bij de paslezers om te zien wie er daadwerkelijk een badge, code of pasje heeft gebruikt. Enkele grote namen zijn vol trots al aan ons repertoire toegevoegd, om maar iets te noemen zoals het W-hotel of een van de Van der Valk hotels waar wij reeds onze uitdagingen al mogen aan gaan.

Werkbussen van CameraInstallatie.nl op de parkeerplaats

Wij helpen u graag verder!

 

Heeft u interesse in het laten monteren en installeren van een beveiligingscamera? Onze specialisten staan voor u klaar om elke vraag op het gebied van camera installatie te beantwoorden.

Koen
Adviseur
Camerainstallatie.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek. Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.