WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiliging van industrie- haventerreinen

Als het gaat om beveiliging van industrie- haventerreinen, dan zijn de wensen anders dan bij een simpele opslag loods je heb te maken met regelgeving en andere wensen.

 

Voor dit project hebben wij een kleine 10 stuks 30X zoom camera’s geplaatst met dag en nacht zicht welke het gehele havengebied in de gaten houden. Het laden en lossen via schepen en aankomst van schepen is hiermee perfect in beeld te brengen.

Camerainstallatie.nl

Door gebruik te maken van CAT6 FTP kabel met harde kern kunnen we bijna alle storingen uitsluiten en een lange levensduur garanderen. De door ons geplaatste cameras maken gebruik van een PVD een centraal punt vanwaaruit we de voeding, video en aansturing beheren, soms is dit ook wel POE genoemd.

 

Onderling voor de grotere afstanden hebben we gebruik gemaakt van glasvezel voor de korte stukken maken we gebruik van CAT6FTP kabel, de langste afstand is  1,3KM aan kabel de kortste 120M. De diverse knooppunten worden door ons gekoppeld aan een backbone, en deze verbinden wij samen op 1 krachtige server welke we hebben uitgevoerd. Tevens is er een grote NAS server geplaatst vanwaaruit we de beelden als backup opslaan op deze manier zijn de beelden altijd veilig. Los van deze dubbele veiligheidsoplossingen hebben we het gehele camerabewakingssysteem uitgerust met buffers per 4 camera’s is er 500GB aan buffer geheugen aanwezig welke de beelden als stream opslaan.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant