WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

PTZ bestuurbare camera bij KWS Infra

Voor het bedrijf KWS Infra hebben wij een PTZ bestuurbare IP netwerk camera geïnstalleerd op een camera mast om de hoogte zo hoog mogelijk te bereiken. Via deze weg is het mogelijk om vanuit de controlekamer een compleet overzicht te krijgen over het gehele industrie terrein.

 

Aanleg, reconstructie en onderhoud van verhardingen (wegen, paden, bedrijfsterreinen, vliegvelden), riolering en grondverzet. KWS Infra produceert circa 20% van al het asfalt in Nederland.

 

Door gebruik te maken van deze hoogwaardige autozoom PTZ netwerk camera (IP67 waarde) kan deze tegen een stootje en is het overzicht goed te beheren. De door ons geleverde software kan er voor zorgen dat het zeer makkelijk in gebruik is en dat er tot zeer grote kracht is in te zoomen op objecten tot wel 100-150 meter ver.

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking en toezicht voor industrie & utiliteit 

Via een dubbele monitor is het beeld zowel te bekijken en ook in zijn geheel te besturen. De gekozen IP netwerk camera kan zonder problemen enorm snel bewegen, maar ook bepaalde geheugen punten in rap tempo opvolgen. Ook kan het systeem aangesloten worden op triggers b.v. opengaande deuren, poort, bel en of andere beweging geactiveerde sensoren.

Camerabewakingssysteem geïnstalleerd op industrieterrein ook binnen industriële bedrijven vormt camerabewaking een uitkomst. Gebeurtenissen die beeldopnamen kunnen activeren zijn een productief punt binnen de organisatie en planning van veiligheidsmedewerkers.

 

Dat de industrie kiest voor camera’s is een bewuste keuze, een eenmalige uitgave met veel en langdurig plezier, tegen lage kosten, dit anders dan dure personeels kosten.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant