WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera's in staalbewerkingsindustiefabriek

Omgeving en toegangs beveiliging van binnenkomende bezoekers en leveranciers doormiddel van camera’s aangesloten op een digitale harddisk recorder welke geheel via netwerk aan te sturen is. De camera’s worden klein weergegeven maar in groter formaat opgenomen en zijn ook live groter op te roepen door er simpelweg op te klikken.

 

Op de verschillende onderdelen is het mogelijk de beelden ook live te bekijken hier is op gebruikers niveau in te stellen. Ook is het mogelijk via de iPad tijdens het lopen en gebruik te maken van een WIFI signaal live mee te kijken en terug te kijken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant