WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiliging camerasysteem in winkel Arnhem

Voor een klant van ons in het centrum van Arnhem hebben wij een prachtig mooi camerabewaking systeem mogen installeren. De winkel met ruim 1500 m2 ruimte heeft meer ogen nodig om alles goed in de gaten te houden, met deze camera’s is dat ook echt te doen. Zowel mobiel, als met de tablet, en de monitoren kan alles nu in de gaten worden gehouden. Meer ogen op de winkel met dit camerabewaking systeem.

 

Steeds meer winkels zien de noodzaak om camera’s te gebruiken om het personeel en of de bezoekers in de gaten te kunnen houden. Maar laten we ook niet vergeten dat tegenwoordig winkels zuiniger moeten zijn met aannemen van personeel, en er meer werk met minder mensen moet kunnen worden gedaan.

 

Door gebruik te maken van camera’s heeft u meer ogen op de zaak en kan u dus ook een beter overzicht verkrijgen op de winkel en het publiek dat binnen komt en vertrekt.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant