WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bedrijfspand in Marknesse Beveiligen

Een bedrijfspand in Marknesse hebben wij beveiligd met camerabewaking, dit om overzicht te creëren rondom en in het bedrijfspand. Het model IPC-HDW4200CP / HDW4300CP is erg gewild op dit moment door het uiterst scherpe camerabeeld.

 

In combinatie met de Netwerk video Recorder kunnen de beelden terug gekeken worden tot 2 weken ! De oudste beelden worden overschreven met nieuwe beelden, zodat er niks gemist zal worden. De beelden kunnen ook Live bekeken worden via d Smartphone / Tablet en PC! Erg handig als je op zakenreis / vakantie bent en je bedrijfspand nog wel in de gaten wil houden. Onze Netwerk Video Recorders bevatten standaard een 1000GB harde schijf die de beelden opslaat, deze kan natuurlijk uitgebreid worden!

 

Wenst u graag meer informatie over onze pakketten en prijzen? Dan kunt u ons bellen op 036 52 90 007.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant