WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Almere 30 jaar - Beveiliging doormiddel van draadloze cameras en meldkamer voor het evenement

Als tijdelijke oplossing hebben wij de camerabewaking en beveiliging mogen verzorgen voor het evenement “Almere 30 Jaar” tijdens deze viering hebben we diverse cameras in het centrum opgehangen welke draadloos met elkaar in verbinding stonden en welke vanuit de meldkamer konden worden bekeken. De meldkamer is een mobiele set welke we overal kunnen plaatsen, in een huiskamer, een bouwkeet, maar ook in een controle kamer… het heeft slechts 2.5m2 meter nodig aan ruimte en u kan aan het werk.

 

1,4Gbps draadloze WIFI ring rond om het centrum met een straal van 2000meter

 

Speciaal voor evenementen in het stadcentrum, en ondernemers welke graag tijdelijk een VPN/NETWERK of LAN/WIFI verbinding nodig hebben is er door ons een super snel WIFI netwerk aangelegd.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Dit netwerk kan permanent en tijdelijk ingezet worden om WIFI, Internet, Netwerk VPN, VLAN, en bewakingcamera’s snel te koppelen. Zo kunnen we veelal binnen 1 uur een klant koppelen aan ons systeem en kan een camera binnen een paar minuten ergens worden opgehangen. Achter de backbone van 1,4Gbps zit een Super snelle 100Mbit internet verbinding, waarmee live uitzendingen, internet streaming maar ook super snelle upload en download kan worden aangeboden Een ideale oplossing als een bedrijf tijdelijk een snelle verbinding nodig heeft, of als een verhuizing te lang gaat duren om een internet lijn aan te vragen.

 

Ook andere steden hebben aangegeven een dergelijk systeem te wensen

 

Ook andere steden hebben aangegeven een dergelijk systeem te wensen en we zijn deze zomer dan ook druk in de weer iedere locatie zo breed mogelijk uit te zetten. Recent hebben wij o.a Den Haag, Dordrecht en Hendrik Ido Ambacht mogen aansluiten ons op systeem (in een tijdelijke voorzieningsoptie) maar ook Amsterdam ter hoogte van de Amsterdam Arena.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant