WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

24 camera’s, inclusief monitoren

De installatie van 24 full color camera’s met kraakhelder beeld, zowel overdag als in de nacht, en de setup, is er een project waar wij met trots op terugkijken!

 

Voor deze installatie hebben wij 300 meter glasvezel gegraven, UTP-bekabeling aangelegd, netwerken opnieuw opgebouwd en pachtkasten geplaatst. Dit netwerk van 24 camera’s is aangesloten op de live videomeldkamer. Daarnaast zijn de beelden zichtbaar op maar liefst 5 monitoren, waarvan er een aantal op de foto zijn gezet.


Pakket samenstellen
Camerainstallatie.nl

Met trots kijken wij terug naar dit mooie, uitdagende project: het aanleggen van glasvezel, de alarminstallatie, bewakingscamera’s met behulp van diverse palen en een hoop grondwerk. Alles valt of staat met een goed, gedegen en eerlijk advies. Wij voorzien u graag van het juiste en passende advies, vrijblijvend en kosteloos. Wilt u gelijk uw all-in prijs berekenen? Dat kan met onze unieke calculator!

 

Onze monteurs hebben het tot een kunst verheven om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. Al onze camera’s worden met behulp van de kabels aangesloten op een harddisk recorder. Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem.

 

Wil u echt een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij helpen u graag verder! Bij Camerainstallatie.nl voorzien wij u van een eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. Mogen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen.

 

  • Camerabewaking
  • Hang en sluitwerk
  • Alarm systemen
  • Intercom
  • Netwerk bekabeling & WiFi aanleg
  • Slimme verlichting
Kijk je ogen uit

Bekijk onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant