WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera, netwerk bekabeling en wifi netwerk voor een bedrijf

Camerainstallatie.nl | Kennis van zaken en echte specialisten
Kennis van zaken en echte specialisten
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Project begeleiding en alle puntjes op de i
Project begeleiding en alle puntjes op de i
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

De techniek binnen het bedrijf

Als technisch specialist begrijp ik als geen ander hoe belangrijk techniek is voor elk bedrijf. Hoewel je het misschien niet altijd ziet, is techniek de ruggengraat van elke organisatie. Zonder een betrouwbaar netwerk, stabiel internet en goede bekabeling kan een bedrijf simpelweg niet functioneren. Denk ook aan de onmisbare rol van een stabiel wifi-netwerk, een betrouwbaar alarmsysteem, goed werkende bewakingscamera’s en toegangscontrole. Van de simpelste computer die verbonden moet zijn met internet tot complexere technische infrastructuren – alles draait om techniek.

 

Wij excelleren in het aanleggen van technische systemen en het bieden van doordachte oplossingen. We denken vooruit om te voorkomen dat bedrijven nu en in de toekomst tegen problemen, uitdagingen of beperkingen aanlopen. Onze expertise stelt ons in staat om niet alleen in de huidige behoeften te voorzien, maar ook om rekening te houden met de toekomstige groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

 

Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare partner die u helpt bij het realiseren van een stabiele en veilige technische omgeving. We staan klaar om u te ondersteunen met onze kennis en ervaring, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succes van uw bedrijf.

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

Camera's op een bedrijfspand , de ogen die alles zien

Als bedrijf denken wij met u mee en voorkomen wij verkeerde keuzes. Een tekort aan kabels of een slecht werkend of traag wifi-netwerk kan een bedrijf veel geld en stress kosten. Daarom zeggen we vaak: doe het goed of doe het niet. Ons werk doen we met passie en we delen graag onze kennis en ervaring.

 

Op de foto ziet u het door ons geïnstalleerde Dahua-bewakingscamera systeem van zeer hoge beeldkwaliteit, namelijk 4K. Dit systeem is volledig POE (Power Over Ethernet), wat betekent dat één Cat6A-kabel vanaf de camera naar de serverruimte voldoende is voor beeld, geluid, verlichting en videosignaal.

 

De camera’s worden aangestuurd door slimme software en een recorder van het merk Dahua, waardoor alle beelden efficiënt worden opgeslagen en georganiseerd. Hierdoor kunnen beelden snel worden teruggevonden met de meegeleverde app, of bekeken worden op een monitor of laptop. Dit maakt het gemakkelijk om overal toegang te hebben tot de camerabeelden, wat een enorme toegevoegde waarde biedt voor de beveiliging en het beheer van uw bedrijf.

 

Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare partner die met u meedenkt en zorgt voor een stabiele en veilige technische infrastructuur. We staan klaar om u te ondersteunen met onze expertise, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw bedrijf.

Geen stress, en geen gedoe

Bent u op zoek naar een sparringpartner voor de aanleg van een netwerk met netwerkkabels of glasvezel? Wilt u een goed wifi-netwerk laten installeren, hoogwaardige bewakingscamera’s, een alarmsysteem of een intercomsysteem? Wij kunnen dit allemaal voor u regelen, en dat zonder hoofdpijn of stress.

 

Bij ons krijgt u eerlijk en deskundig advies, zonder gedoe of gezeur. Wat wilt u nog meer? Laat ons u helpen met betrouwbare en efficiënte oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Neem contact met ons op en ervaar zelf de kwaliteit en service van Camerainstallatie.nl.


Een goede netwerk kabel is de basis van ieder professioneel netwerk

Alles begint met een ontwerp: wat gaan we doen, een plan van aanpak en ons advies. Zodra alles is doorgesproken en we het eens zijn, gaan we aan de slag. We trekken de kabels en zorgen ervoor dat iedere kabel keurig werkt, goed getest is en voorzien van een nummer. De kabel is de basis van alles. Of het nu gaat om een camera, een alarm of een wifi-zender, alles heeft een kabel nodig. Een goede kabel is dus cruciaal.

 

Gebruik geen goedkope kabels, maar investeer in kwaliteit. Kies altijd voor kabels met een koperen kern en vermijd halfbakken oplossingen met aluminium. Voor die paar centen extra bespaart u zich veel toekomstige problemen. Ook kabels met PVC-houdende materialen moeten vermeden worden. Een goede kabel gaat minstens 20 jaar mee, en u wilt niet na een paar jaar opnieuw beginnen omdat u op kwaliteit hebt bespaard.

 

Bij ons begint alles met een gedetailleerd ontwerp en een goed doordacht plan van aanpak. We nemen de tijd om elk aspect met u door te nemen, zodat er geen verrassingen zijn en alles volgens plan verloopt. Zodra we starten, kunt u erop vertrouwen dat de installatie zorgvuldig en professioneel wordt uitgevoerd.

 

Kies voor kwaliteit en zekerheid met ons ervaren team. Wij zorgen voor een solide basis met de beste materialen, zodat uw technische infrastructuur jaren meegaat zonder problemen. Laat ons u helpen met onze passie voor techniek en ons commitment aan excellentie, zodat uw bedrijf kan groeien en bloeien zonder zorgen over de technische basis.

De juiste camera op de juiste plek, goedkoop of duur is niet de bepalende factor

Een leuk weetje over camera’s: kijk niet alleen naar de prijs, want duur of goedkoop zegt niets over wat in jouw situatie de beste camera is. Een camera is net als een auto met remmen en banden – de juiste combinatie is perfect voor een specifieke situatie. Denk aan een raceauto op het Dakar-terrein; dat werkt niet. Of een vrachtwagen op een F1-circuit; dat is ook geen goede match. Zo is het ook met camera’s. Elke camera heeft zijn eigen goede en minder goede eigenschappen, en de juiste camera voor jouw situatie is cruciaal.

 

Bij Camerainstallatie.nl helpen we je de juiste keuzes te maken. Wij kijken naar de specifieke behoeften van jouw bedrijf en adviseren de best passende oplossing. Of het nu gaat om beveiliging van een hotel, een kantoor of een winkel, wij zorgen ervoor dat je de juiste technologie krijgt voor jouw unieke situatie. Met ons advies krijg je niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.

 

Laat ons je helpen bij het kiezen van de juiste camera’s, zodat je verzekerd bent van optimale beveiliging en prestaties. Onze ervaring en expertise staan garant voor een installatie die niet alleen vandaag werkt, maar ook toekomstbestendig is. Kies voor zekerheid en kwaliteit met Camerainstallatie.nl.

Goedkope bewakingscamera's

Er zijn veel goedkope camera’s op de markt die ronduit slecht zijn. Als klant is het vaak lastig om dit te zien, maar als je in deze handel zit, herken je ze direct. Veel bedrijven verkopen deze goedkope modellen omdat ze de goedkoopste willen zijn. Wij als bedrijf denken anders. Wij geloven dat je klanten veel blijer maakt door hen iets goeds te verkopen dan door hen iets goedkoops aan te bieden wat niet voldoet. Goedkoop betekent niet altijd slecht, maar veel van de goedkope camera’s kun je beter links laten liggen.

 

Gelukkig weten wij u van het juiste en eerlijke advies te voorzien. Wij geloven in “better safe than sorry“. Het is nooit leuk om achteraf te balen van een aankoop die niet aan de verwachtingen voldoet. Daarom zetten wij ons in om u te voorzien van hoogwaardige producten die echt bij uw behoeften passen.

 

Bij Camerainstallatie.nl kiezen we bewust voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We verkopen alleen producten waar we volledig achter staan, zodat u zeker weet dat uw investering op lange termijn zijn waarde behoudt. Onze expertise en ervaring helpen ons om u het beste advies te geven, zodat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst tevreden bent met uw keuze.

 

Vertrouw op ons voor eerlijke en deskundige begeleiding bij het kiezen van de juiste camerabewaking. Wij zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt, afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften. Bij ons krijgt u geen standaardoplossingen, maar maatwerk dat echt werkt.

Bij Camerainstallatie.nl maken we voor al onze installaties uitsluitend gebruik van kwaliteitskabels en echt goede netwerkconnectoren. De basis van elk betrouwbaar systeem is immers de kabel, en daarop wil je niet bezuinigen. Ja, we zouden kunnen kiezen voor de goedkoopste opties om de goedkoopste te zijn, maar dat is niet waar wij voor staan.

 

Wij geloven in het leveren van duurzame en betrouwbare oplossingen. Onze keuze voor hoogwaardige materialen garandeert dat uw installatie niet alleen nu, maar ook op de lange termijn probleemloos blijft functioneren. Of het nu gaat om camerabewaking, alarmsystemen of netwerkoplossingen, wij investeren in kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw systemen optimaal presteren.

 

Goedkope oplossingen lijken misschien aantrekkelijk op het eerste gezicht, maar ze kunnen op de lange termijn veel problemen en kosten veroorzaken. Daarom kiezen wij bewust voor materialen en componenten die we volledig vertrouwen. Dit vertaalt zich in tevreden klanten die kunnen rekenen op de betrouwbaarheid en efficiëntie van hun systemen.

 

 

Kies voor Camerainstallatie.nl en wees verzekerd van topkwaliteit en vakmanschap. Wij denken mee, adviseren eerlijk en zorgen voor een installatie die aan al uw verwachtingen voldoet. Omdat wij geloven dat beter veilig dan sorry altijd de beste keuze is.

Expertise en passie voor techniek

Wij willen liever dat onze klanten zeggen hoe goed we zijn, hoe prettig het contact was en hoe tevreden ze zijn met onze service, dan dat we alleen maar horen hoe goedkoop we waren. Bij Camerainstallatie.nl draait het om kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Onze focus ligt op het leveren van uitstekende producten en service. We streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie. We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften, en bieden oplossingen die niet alleen technisch superieur zijn, maar ook perfect aansluiten bij uw specifieke situatie.

 

Goedkoop kan soms duurkoop zijn, en dat willen we voorkomen. Daarom kiezen we voor materialen en producten van hoge kwaliteit, zodat u kunt vertrouwen op een duurzame en betrouwbare oplossing. Ons doel is om u niet alleen tevreden te stellen met de prijs, maar vooral met de prestaties en betrouwbaarheid van onze installaties.

 

Bij ons kunt u rekenen op eerlijk en deskundig advies, hoogwaardige installaties en een klantgerichte aanpak. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, en we doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Laat ons u helpen met onze expertise en passie voor techniek, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en efficiëntie van uw systemen.

 

Kies voor Camerainstallatie.nl en ervaar zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn over onze service en kwaliteit.

Camerainstallatie advies KOEN

Het is ook belangrijk om te weten dat goede software cruciaal is. Hoe mooi of goed een camera ook is, deze hangt hoog boven in uw pand en bewaakt alles wat van u is. Wat u echter dagelijks zult gebruiken, is de app die bij de camera hoort.

 

Een goed werkende app met regelmatige updates en een gebruiksvriendelijke interface is essentieel. Deze app is uw directe verbinding met het bewakingssysteem, waardoor u eenvoudig en snel toegang heeft tot de beelden en instellingen. Een intuïtieve en betrouwbare app zorgt ervoor dat u optimaal kunt profiteren van uw beveiligingssystemen, zonder gedoe of technische problemen.

 

Bij Camerainstallatie.nl zorgen we ervoor dat de software die bij onze systemen hoort van dezelfde hoge kwaliteit is als de hardware. Zo kunt u met een gerust hart vertrouwen op een naadloze en efficiënte werking van uw beveiligingssysteem, zowel nu als in de toekomst.

 

Het is belangrijk om te weten dat meer dan 75% van de beveiligingsapps geen updates meer krijgen of geen ondersteuning bieden. Let dus goed op wat u koopt en voorkom de valkuil van mooie, goedkope aanbiedingen van onbekende merken. Deze lijken misschien aantrekkelijk, maar ze bieden vaak geen langdurige ondersteuning of updates.

 

Kies voor betrouwbare merken die bewezen hebben hun software up-to-date te houden en goede ondersteuning te bieden. Vermijd merken die alleen hun eigen producten aanbevelen zonder transparantie of externe validatie – zoals het bekende “wij van WC Eend adviseren WC Eend”-principe. Deze bieden vaak niet de kwaliteit en ondersteuning die u nodig heeft.

 

 

Network Optix NX Witness

De top van de markt op het gebied van beveiligingssoftware is het merk Network Optix met hun NX Witness software. Deze software is gebruiksvriendelijk, snel, universeel en ontvangt regelmatig prachtige updates. Bovendien zijn er geen jaarlijkse kosten; u betaalt slechts eenmalig voor de aanschaf. Dat is wel zo prettig.

 

Bij Camerainstallatie.nl kiezen we voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en daarom werken we met NX Witness software van Network Optix. Met deze software heeft u een krachtige en flexibele oplossing die eenvoudig in gebruik is en continu wordt bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste veiligheidsstandaarden.

 

Met NX Witness kunt u erop vertrouwen dat uw bewakingssysteem altijd up-to-date is en optimaal functioneert. Deze software biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook de zekerheid dat u geen verborgen of terugkerende kosten heeft. U doet een eenmalige investering en profiteert jarenlang van een betrouwbare en efficiënte beveiligingsoplossing.

 

Kies voor Camerainstallatie.nl en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van NX Witness software. Wij zorgen voor een naadloze installatie en configuratie, zodat u direct aan de slag kunt met een systeem dat perfect aansluit op uw behoeften.

NX witness camerabewaking systeem software installatie

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

Glas

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken.

Inden

Als je een op maat gemaakte oplossing zoekt met dit bedrijf zoekt, heb je een ultieme partner gevonden. Meedenken in de beste oplossing met oog voor het beschikbare budget staat hoog in het vaandel. Zou je nog ‘n keer met dit bedrijf in zee gaan? Een volmondig “JA”!!

Victor Stolwijk

Voor de 2e keer geholpen door Camera installatie en weer erg blij met het resultaat en goede uitleg, kwaliteit aan materiaal etc. We hebben als VVE destijds besloten om ons pand beter te beveiligen na een hoop narigheid te hebben ondergaan. Sinds dag 1 van de installatie zijn we verlost van vervuiling, overlast etc. Alles is nu goed in beeld, en we zijn blij met deze upgrades. Kortom aanrader!!!!

E.A vd Hoef

In mijn ervaring is CameraInstallatie een vakkundig bedrijf met veel expertise op het gebied van beveiligingssystemen, met name het Dahua-beveiligingscamerasysteem en Ajax-alarmsysteem die ik bij ze heb aangeschaft. Eline, Vincent en Dennis, met name, hebben me voortreffelijk geholpen in het hele traject, van oriëntatie- en verkoop- tot en met de aftersales-fase – wat zeer ongebruikelijk is. Kleine problemen met twee geleverde producten (verkeerd artikel geleverd) en de kleur van een bepaald product (wit in plaats van zwart, wat mijn fout was) zijn naar volle tevredenheid opgelost. Vincent heeft me tijdens een tweede bezoek geholpen om mijn systeem beter te configureren. Ik raad dit bedrijf van harte aan als je een veeleisende gebruiker bent op zoek naar een geavanceerde, modulaire beveiligingsoplossing.

David

Goede en snelle service, eventuele problemen worden snel opgelost en vriendelijk personeel. Beelden zijn heel scherp

Padellers

Na een tijdje research gedaan te hebben bij camera installatie terecht gekomen.
Op de site staat ontzettend veel informatie.
In de showroom uitleg gekregen en een offerte laten maken.

De installatie ging super netjes, de man wist de kabels mooi weg te werken.
Hij nam ook de tijd om alles in te stellen en uit te leggen!
Een geweldige app zit bij de 4k camera’s, zelfs met geluid!
Helemaal tevreden!

BasAdvies en installatie / Offerte

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor advies en om u te overtuigen van wie we zijn en waar we goed in zijn? Eén ding is zeker: een samenwerking met ons als bedrijf zal geen hoofdpijn opleveren, maar oplossingen bieden.

 

Bij Camerainstallatie.nl staan we klaar om u te helpen met al uw beveiligings- en technische behoeften. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en zorgen voor een naadloze en probleemloze installatie. Onze expertise en klantgerichte aanpak garanderen dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te laten zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen en deskundig advies. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Netwerk bekabeling aanleg , wifi netwerken en alles voor uw bedrijf

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant