WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera storingen en bekabeling oplossen

Een camera die niet werkt is niet fijn, dat moet snel opgelost worden. Het oplossen van een storing aan een beveiligingscamera is een onderzoekje naar wat de oorzaak kan zijn, en daarna het verhelpen. Het kan simpelweg een voeding zijn of een switch maar ook een kabel met een breuk is een goede oorzaak. Muizen, of foute boor of graaf werkzaamheden kunnen een kabel stuk maken of beschadigen waardoor de camera niet meer werkt.

 

Wij nummeren onze kabels, en testen ze op deze manier weten we al snel wat de oorzaak kan zijn. Vaak is de storing goed uit te lezen, welke ader is stuk of op hoeveel meter zit de breuk. Het oplossen van een kabel die stuk is kan op verschillende manieren, repareren is een maar vervangen is ook een mogelijkheid. Wij voeren deze werkzaamheden uit bij zowel kabels inpandig, maar ook kabels buiten, en in de grond.

Camerainstallatie.nl

Is de glasvezel kabel stuk ? of een kapotte netwerk kabel dan zorgen we voor een passende oplossing. Soms knippen wij er een stuk tussenuit, en lengen we hem aan. Op deze manier heb je de bestaande kabel gemaakt. Dit is veelal de goedkoopste oplossing, de manier van afwerken en e.v.t de UTP of glasvezel kabel sterker maken door hem anders af te werken om zo toekomstige storingen op dit zwakte punt te verkleinen bereik je hiermee.

Is een netwerk of glasvezel kabel niet meer te maken ? en is de kabel echt stuk ? Wij kunnen de gehele kabel ook vernieuwen, dit doen wij allemaal in eigen beheer met onze eigen monteurs. Wij kunnen de kabels leggen, trekken, schieten en ook hebben wij speciale apparatuur om kabels over grote afstanden met kracht door te blazen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant