WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua installatiespecialist

Camerainstallatie.nl is een Dahua installatie specialist, met vakkennis en ervaring. Dag in dag uit installeren wij als bedrijf Dahua bewakingscamera’s en camera systemen van Dahua. Deze producten installeren wij met onze gecertificeerde en gespecialiseerde installatie monteurs.

 

Met onze eigen helpdesk, service dienst, buitendienst en installatie medewerkers hebben we een compleet team van Dahua specialisten. Wij weten als geen ander een Dahua product zoals een recorder, camera, straalzender, of specialistische apparatuur te installeren.

Camerainstallatie.nl
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23 jaar ervaring

Al 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.

Of het nu gaat om het onderhouden van een Dahua systeem, waarbij wij de firmware en de software up te date houden en er voorzorgen dat de werking van het dahua camera systeem optimaal werkt. Of dat het gaat om een compleet nieuwe dahua installatie, wij weten als geen ander hoe de installatie van Dahua producten zou moeten gebeuren.

 

Met speciaal gereedschap, speciale tools en de juiste middelen weten we de installatie tot in de puntjes te verzorgen. CameraInstallatie is Dahua Diamond partner en weet als vakkundig installateur een Dahua camera bewaking systeem tot in de puntjes te verzorgen.

Dahua camerabewaking specialist

Met een professioneel camerasysteem van Dahua wordt uw eigendom, terrein of bedrijfspand zeer goed bewaakt. CameraInstallatie.nl biedt u een zeer hoogwaardig kwaliteit camerasystemen met gebruik van IP camera’s, ofwel een netwerk camerasysteem.

 

Camerainstallatie heeft diverse camerabeveiliging sets. Deze camerabewaking sets bevatten één of meerdere IP camera’s, welke geschikt zijn voor gebruik binnen en buiten, maar ook een Harddisk recorder, kabels, muis, software en volledige ondersteuning. En niet te vergeten het gene wat ons al sinds 1999 uniek maakt altijd incl montage en installatie.

 

De Dahua camerabewaking pakketten op onze website zijn altijd incl montage en installatie op deze manier weet u dat het vakkundig en goed geïnstalleerd zal worden.