WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Winkelpand voorzien van CCTV bewakingscamera's

De eigenaar van dit winkel pand had al reeds camera’s aangeschaft ergens anders, maar had wel de wens deze te laten installeren. De complete bekabeling en montage van de camera’s hebben wij verzorgd incl het instellen en afstellen van de harddisk recorder. Het betrof een fietsen winkel in Amersfoort welke de zaak gewoon goed in beeld wilde brengen met meerdere bewakingscamera’s.

 

Wat je wel ziet met standaard pakketten welke veelal via internet worden gekocht is dat de meegeleverde bekabeling vrij dun is en de voedingen van wat goedkopere kwaliteit zijn. In omgeving Amersfoort hebben we steeds vaker aanvragen vanuit het stads gedeelte om te ondersteunen bij advies en installatie. Het grote voordeel dat we bieden is een ALL-IN prijs zonder verborgen kosten.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De grooste voordelen van een Camerabewaking systeem zijn:

Opnemen van alles wat er om je heen gebeurd

Beelden kunnen gebruiken voor bewijslast

Op afstand via internet mee kunnen kijken

Veelal korting op de verzekering

Vanuit het magazijn zien wat er in de winkel gebeurd

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant