WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

VvE camerabewaking: portiek, gang & voordeur

Beveiliging van eigendommen en het bewaken van rust: onze camera’s zijn ingericht om te waken over uw terrein en pand. De camera’s die wij bij deze VvE hebben mogen plaatsen, beschikken over 4K beeldkwaliteit en kunnen daardoor haarscherpe videobeelden weergeven en opslaan. Voor deze VvE was het van groot belang dat de camera’s duidelijk te zien zijn, zodat ongewenste gasten afgeschrikt kunnen worden.

 

Uiteraard is de beeldkwaliteit ook van groot belang, aangezien de beelden duidelijk moeten zijn en gezichten herkend kunnen worden. De door ons geleverde camera’s voor dit project zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook nog eens gemakkelijk te bedienen.

 

Naast de camera’s hebben wij een monitor geïnstalleerd waarop de software kan worden geladen, de beelden bekeken, opgeslagen en teruggespoeld kunnen worden. Het is natuurlijk nooit fijn als er iets gebeurd is, maar tastbaar bewijs waardoor de dader gepakt kan worden maakt het leed iets draaglijker. Een goed werkend bewakingscamerasysteem is voor een VvE net zo belangrijk als een goed slot en goede verlichting.

Camerainstallatie.nl

Wat kost camerabewaking voor VvE?

De kosten voor een bewakingscamerasysteem voor een VvE zijn afhankelijk van de kabelafstanden en het aantal camera’s dat gewenst is. Gemiddeld kan er rekening gehouden worden met een investering tussen de €1.700 en €3.000 voor hoogwaardige camera’s.

 

Deze camera’s leveren goede, duidelijk en heldere beelden op, waardoor de beelden als geldige bewijslast gelden. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals het herkennen van gezichten, kentekens of contouren.

Is camerabewaking in de VvE toegestaan?

Als het doel van de bewakingscamera’s is om de veiligheid en bescherming van personen en goederen te waarborgen, dan mogen er zeker camera’s geplaatst worden. Wel is het belangrijk dat cameratoezicht noodzakelijk is en de inbreuk op privacy zo klein mogelijk. Tot slot moet de VvE ervoor zorgen dat iedereen weet dat er camerabewaking aanwezig is, bijvoorbeeld door bordjes op te hangen.

 

Tip: Onze handige voorbeeldbrief: VvE gebruik van camerabewaking

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant