WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

FULL HD camerabewaking project appartementengebouw VVE

In een appartementengebouw komen en gaan mensen aan de lopende band naar binnen en buiten. Zowel bezoekers, bewoners maar ook ongenodigde gasten met kwade zin. Veelal kiest een VVE  samen er voor om camera’s in te zetten om de veiligheid te vergroten en natuurlijk om alles goed in beeld te krijgen.

 

Camera’s zorgen er voor dat ongenodigde gasten schrikken en eerder nadenken om ergens anders te gaan stelen of slopen. Mochten ze toch besluiten om iets te doen, dan staan ze mooi op beeld en kan de verzekering het als bewijs indienen bij de politie of kan de VVE inzien wie de schuldige was.

 

Op de camera beelden hieronder is duidelijk te zien dat alles ook echt goed en scherp te volgen is, een camerabewaking systeem zoals deze gaat jaren mee.

 

Een beveiligingcamera laten installeren is altijd gevoelig, we denken dan ook altijd graag mee en komen vrijblijvende langs om alles te bespreken en op papier uit te tekenen. Aan de hand van de wensen maken we dan een bouwtekening met daarin netjes de camera’s ingetekend.

 

Indien gewenst kunnen we ook de bekabeling van de camera’s certificeren zodat voor de verzekering en natuurlijk voor u zelf duidelijk is dat alles in perfecte staat is opgeleverd.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant