WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Tussenwoning voor en achter camerabewaking

Veelal kiezen eigenaren van een tussenwoning er voor om 2 camera’s te laten installeren door ons. Het kleine prijs verschil tussen 1 of 2 camera’s is vaak de doorslaggevende rede om voor de 2e bewakingscamera te kiezen.

 

Wij installeren in de meeste gevallen een camera in de achtertuin en een gericht op de voorkant van de woning. De camera aan de voorkant van de woning is zo geïnstalleerd dat deze de voordeur en de geparkeerde auto’s kan filmen. De achtertuin beveiligingscamera is er op gericht dat deze het overzicht in de tuin kan filmen en mogelijk ook de toegang tot de tuin.

 

In ons overzicht van de verschillende bewakingscamera pakketten ziet u duidelijk wat de kosten zijn voor een pakket van 2 bewakingscamera’s welke wij incl installatie aanbieden.

Camerainstallatie.nl

Steeds vaker krijgen we de vraag of er ook lampen of intercom systemen gekoppeld kunnen worden met de door ons geleverde camerabewaking systemen. Zowel een lamp, of beweging sensor, of een intercom systeem is mogelijk te koppelen met de door ons geleverde beveiliging systemen.

 

Het leuke van een internet intercom systeem is dat u op afstand natuurlijk de gesprekken kan opnemen, maar ook kan u op afstand uw hek, poort, deur of roldeur open doen. Ook bestaat er bij ons de mogelijkheid een Alarm installatie te koppelen en kan u b.v. zien of een deur of raam open staat.

 

Doormiddel van een elektronisch deurslot kan u indien gewenst zelfs de deur op afstand open en of dichtdoen.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant