WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Parkeerkelder camerabeveiliging

Voor een parkeer gelegenheid in Duitsland zijn we gevraagd het gehele pand te beveiligen doormiddel van bewakingscamera’s het gaat hier om een kelder waar de auto’s geparkeerd kunnen worden tijdens het winkelen of bij verblijf in een van de nabijgelegen hotels. Gezien de auto’s van uren onbemand staan en iedereen zijn gang kan gaan vanwege de vele in en uitgangen is er gekozen voor 34 bewaking camera’s welke iedere hoek in de gaten houden.

 

De gehele installatie is op een Video server met 12TB aan harddisk ruimte aangesloten, waardoor de beelden extreem lang bewaard kunnen worden. Aangezien de eigenaar onderdeel uitmaakt van meerdere parkeergarage’s hebben we dit systeem gekoppeld aan het hoofdkantoor zodat in totaal 148 camera’s aan elkaar geknoopt zijn en in de gaten gehouden kunnen worden.

Camerainstallatie.nl

Camera beveiliging dag en nacht een belangrijk punt

 

De camera’s zijn van ongekend hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje, ook zijn ze voorzien van NACHT zicht doormiddel van infrarood licht. Het beveiliging van een parkeer garagekan met sloten op deuren, toegang code’s hekken, tralies en beweging melders… maar camera’s blijken in alle gevallen een meer dan toegevoegde en afschrikkende waarde. Camerainstallatie.nl is uw specialist voor beveiliging en bewaking systemen als het gaat om parkeeroplossingen en toegangscontrole vraagstukken. Wij bieden complete en kant en klare betaalbare beveiliging oplossen en niet alleen de producten maar ook de gehele installatie en het onderhoud voor een vast laag bedrag.

 

Opzoek naar faciliteiten voor binnen uw gemeente of organisatie en wenst u te combineren dan zijn wij de aangewezen ALL-IN combinatie partner voor u. het beveiligen van garages en het Parkeren is ons vak. goed Beveiligd. CameraInstallatie Parking

 

Security Systems toegangscontrole doormiddel van bewakingcamera’s

 

Uitbreiden en onderhoud Heeft u al reeds een systeem gekocht en laten installeren door een ander bedrijf en wenst u deze installatie te onderhouden of uit te breiden naar extra wensen of camera’s? Wij nemen het beheer graag over….  ook voor herbekabeling en aanpassingen aan het CCTV camera-systeem. Vervangen oude camera’s, plaatsen nieuwe camera’s en speeddome’s.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant