WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

IP megapixel camera in paal

Door gebruik te maken van hoge kwaliteit camera’s kunnen haar scherpe beelden opgenomen worden, het is dan alleen wel van belang een goede harddisk recorder te hebben welke dit ook echt kan opslaan.

 

Het probleem met de meeste harddisk recorders is dat ze de hoge kwaliteit vaak niet kunnen verwerken, dat is in dit geval zeker niet waar hier maken we gebruik van een hoogwaardige kwaliteit harddisk recorder.

 

Duidelijke, scherpe videobeelden die zelfs wanneer er op wordt ingezoomd uiterst gedetailleerd blijven.

Camerainstallatie.nl

Totaal kunnen 12 camera’s worden aangesloten op deze megapixel IP netwerk recorder welke via het netwerk, internet, iPhone, iPad, Android te benaderen is.

 

De bekabeling van deze camera is aangesloten via UTP cat6 kabel welke onder de grond getrokken is naar het centrale punt en via POE is aangesloten. Het zicht van de camera is +- 30 – 50 meter zowel dag als nacht op 1 megapixel beeld kwaliteit. De opname recorder slaat alles op in H.264 en kan gemakkelijk een *.Avi bestand maken voor afgeven van beelden aan b.v. politie of verzekering. Ook kunnen meerdere monitoren worden aangesloten op de HDMI monitor uitgang op de NVR/DVR recorder. De beelden worden in FULL HD weergegeven, in dit geval is er een 32″ monitor aangesloten welke FULL HD ondersteund. De AVTech avn306 NVR recorder is uitgerust met een snelle beeld processor en een 7200TR harddisk voor de aangesloten camera’s.

 

* Het mooie van IP netwerk camera’s is dat je via een WIFI bridge een draadloze verbinding kan maken. Geen kabels trekken dan is een IP camera via een bridge een mooie oplossing om alsnog beeld te krijgen via een 2,4Ghz en of 5Ghz verbinding.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant