WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera in paal naar aanleiding van ingeslagen ramen - vandalisme

Camerainstallatie.nl | Kennis van zaken en echte specialisten
Kennis van zaken en echte specialisten
Camerainstallatie.nl | Opgeleide monteurs
Opgeleide monteurs
Camerainstallatie.nl | Project begeleiding en alle puntjes op de i
Project begeleiding en alle puntjes op de i
Pakket samenstellen Pakket samenstellen Camerainstallatie.nl

Bewakingscamera in paal naar aanleiding van ingeslagen ramen - vandalisme

Paniek! 26 ramen zijn op school ingegooid, met aanzienlijke schade als gevolg. Dit gebeurde nadat er de voorgaande dagen ook al meerdere keren ramen waren vernield. De vraag was: hoe snel kunnen we reageren? Het antwoord: direct! We laten onze klanten immers niet in de steek.

 

Binnen dezelfde dag hebben we een 6 meter lange paal geplaatst, extra beton gestort, en de kabels en straatwerk direct aangelegd. Vervolgens sloten we de camera’s aan en koppelden deze aan de meldkamer. Snel schakelen resulteerde in een tevreden klant.

 

Op deze basisschool stonden 70 kleuters klaar met een schepje in hun handen om te helpen graven, maar dat was natuurlijk niet nodig. Dit doen wij zelf en uiteraard netjes, want we willen geen gevaarlijke situaties creëren.

Camerainstallatie.nl
Professioneel advies?
Neem contact op!

Extra veilig voor vandalisme

Om een project als dit goed en vlekkeloos te laten verlopen, is een goede planning en werkvoorbereiding van groot belang. Alles is bekabeld; er is niets draadloos, zodat we storingen en slechte beeldkwaliteit vermijden. De bekabeling is ingegraven en de paal is verankerd met extra veel beton en een grondanker met gaas. Dit zorgt voor een vandalismebestendige installatie met inklimbeveiliging.

Netwerk bekabeling en graaf werkzaamheden

Om de kabels vanaf de paal naar het pand (in deze situatie een school) te krijgen, moest het straatwerk worden verwijderd en een buis worden geplaatst om de netwerkkabels door te trekken. Daarom hebben we direct in de ochtend de stenen eruit gehaald, netjes een geul gegraven en vervolgens de bekabeling doorgetrokken. De paal is voorzien van nette bekabeling; niets is draadloos, omdat bekabelde verbindingen betrouwbaarder zijn.


8MP / 4K beveiligingscamera's

Het resultaat van ons project is uitstekend. We hebben een 6 meter lange paal geplaatst, uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur. Aan deze paal zijn 8MP / 4K beveiligingscamera’s bevestigd, eveneens in het zwart, die zijn voorzien van een geavanceerd AI-algoritme. Dit algoritme is in staat om onderscheid te maken tussen mensen en dieren, wat zorgt voor een hogere nauwkeurigheid en minder valse alarmen.

 

De camera’s sturen real-time beelden naar de meldkamer, waar de beelden continu worden gemonitord. Dankzij de hoge resolutie van 8MP en de 4K-kwaliteit zijn de beelden zeer scherp, wat cruciaal is voor het snel en effectief reageren op incidenten. De AI-technologie analyseert de beelden automatisch en identificeert potentiële dreigingen, waardoor de meldkamer onmiddellijk kan acteren op verdachte activiteiten.

 

Onze installatie zorgt ervoor dat de school nu beter beveiligd is tegen vandalisme en andere vormen van ongewenste indringing. De bekabeling, die netjes is ingegraven en beschermd met stevige buizen, garandeert een betrouwbare verbinding, zonder de storingen die bij draadloze systemen kunnen voorkomen.

 

Met deze voorzieningen kan de school zich veiliger voelen en hebben de leerlingen en het personeel de geruststelling dat hun omgeving goed bewaakt wordt. Onze aanpak en de hoogwaardige technologie die we hebben geïmplementeerd, hebben ervoor gezorgd dat we een zeer tevreden klant hebben.

Bekabeling trekken is een taak die niet altijd eenvoudig verloopt. Om dit efficiënt en professioneel te kunnen uitvoeren, beschikken wij over diverse hulpmiddelen en technieken. Zo hebben we trekveren in alle soorten en maten, die tot wel 250 meter lengte kunnen bereiken. Deze trekveren helpen ons om de kabels soepel door leidingen en buizen te trekken, zelfs over lange afstanden en door complexe trajecten.

 

 

Daarnaast hebben wij verschillende machines en apparatuur om zowel netwerk- als stroomkabels door te voeren. Afhankelijk van de situatie kunnen we kabels schieten, trekken of duwen. Onze machines zijn ontworpen om in uiteenlopende omstandigheden te werken, van smalle leidingen tot brede sleuven, en kunnen omgaan met verschillende soorten kabels en bekabelingsuitdagingen.

 

 

Onze aanpak zorgt ervoor dat we elke klus, hoe ingewikkeld ook, succesvol kunnen afronden. We beginnen altijd met een gedegen planning en werkvoorbereiding, waarbij we de situatie ter plekke grondig analyseren. Vervolgens kiezen we de meest geschikte methoden en hulpmiddelen om de bekabeling zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk aan te leggen.

 

 

Het gebruik van hoogwaardige trekveren en gespecialiseerde machines stelt ons in staat om storingen en vertragingen tot een minimum te beperken. Bovendien garandeert deze aanpak dat de kabels zonder beschadigingen en met behoud van hun kwaliteit worden geïnstalleerd.

 

 

Bij elk project, of het nu gaat om een school, kantoor, of industriële locatie, streven we naar een vlekkeloze uitvoering en een tevreden klant. Onze expertise en de inzet van geavanceerde technologieën maken ons tot de ideale partner voor al uw bekabelingsbehoeften.

Expertise en passie voor techniek

Wij willen liever dat onze klanten zeggen hoe goed we zijn, hoe prettig het contact was en hoe tevreden ze zijn met onze service, dan dat we alleen maar horen hoe goedkoop we waren. Bij Camerainstallatie.nl draait het om kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Onze focus ligt op het leveren van uitstekende producten en service. We streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie. We nemen de tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften, en bieden oplossingen die niet alleen technisch superieur zijn, maar ook perfect aansluiten bij uw specifieke situatie.

 

Goedkoop kan soms duurkoop zijn, en dat willen we voorkomen. Daarom kiezen we voor materialen en producten van hoge kwaliteit, zodat u kunt vertrouwen op een duurzame en betrouwbare oplossing. Ons doel is om u niet alleen tevreden te stellen met de prijs, maar vooral met de prestaties en betrouwbaarheid van onze installaties.

 

Bij ons kunt u rekenen op eerlijk en deskundig advies, hoogwaardige installaties en een klantgerichte aanpak. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, en we doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Laat ons u helpen met onze expertise en passie voor techniek, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en efficiëntie van uw systemen.

 

Kies voor Camerainstallatie.nl en ervaar zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn over onze service en kwaliteit.

Camerainstallatie advies KOEN

De meerwaarde van een AI camera systeem

Een camerasysteem biedt tal van voordelen en heeft een sterke preventieve werking tegen criminaliteit en ongewenste activiteiten.

 

 

Voordelen van een Camerasysteem:

 1. Verhoogde Veiligheid:
  • Een camerasysteem verhoogt de algehele veiligheid in en rondom een pand door continue monitoring.
  • Het biedt gemoedsrust aan bewoners, werknemers en bezoekers, wetende dat het gebied goed wordt bewaakt.
 2. Reële Tijdsmonitoring:
  • Live feed zorgt ervoor dat beveiligingspersoneel onmiddellijk kan reageren op verdachte activiteiten.
  • Dit is vooral nuttig in noodsituaties waar snel handelen essentieel is.
 3. Bewijsmateriaal:
  • Hoogwaardige opnames kunnen dienen als cruciaal bewijsmateriaal bij misdrijven of incidenten.
  • Deze beelden kunnen worden gebruikt door de politie en justitie om daders te identificeren en te vervolgen.
 4. Toegangscontrole:
  • Beveiligingscamera’s kunnen worden geïntegreerd met toegangscontrolesystemen om in- en uitgangen te monitoren.
  • Dit helpt bij het beheren van wie toegang heeft tot bepaalde gebieden en verhoogt de beveiliging verder.
 5. AI-technologie:
  • Moderne systemen maken gebruik van AI-algoritmen om bewegingen te analyseren en onderscheid te maken tussen mensen, dieren en objecten.
  • Dit vermindert het aantal valse alarmen en verhoogt de efficiëntie van de beveiliging.

Preventieve Werking van een Camerasysteem:

 • Afschrikking van Criminaliteit:
  • De zichtbare aanwezigheid van beveiligingscamera’s werkt afschrikkend op potentiële criminelen.
  • Mensen zijn minder geneigd om misdaden te plegen als ze weten dat ze worden gefilmd.
 • Verhoogde Waakzaamheid:
  • Werknemers en bezoekers zijn zich meer bewust van hun gedrag wanneer ze weten dat ze worden geobserveerd, wat kan leiden tot een veiliger en ordelijker omgeving.
 • Voorkoming van Vandalisme:
  • Gebieden met beveiligingscamera’s ervaren doorgaans minder vandalisme omdat de daders weten dat hun acties worden opgenomen.
  • Dit bespaart op lange termijn kosten voor reparaties en onderhoud.
 • Snelle Reactie op Incidenten:
  • Bij een incident kan de meldkamer snel worden gewaarschuwd, wat een snellere reactie en oplossing mogelijk maakt.
  • Dit kan schade beperken en escalatie van situaties voorkomen.
 • Verhoogde Operationele Efficiëntie:
  • Beveiligingscamera’s kunnen ook worden gebruikt om operationele processen te monitoren en te verbeteren.
  • Bijvoorbeeld door te zorgen voor een veilige werkomgeving en het naleven van veiligheidsprotocollen.

camerabeveiliging bordje

Overleg en Oplossingen

In veel gevallen kunnen zorgen over privacy en beveiligingscamera’s worden opgelost door open communicatie en wederzijds begrip.

 

 

 1. Plan een Gesprek: Nodig je buren uit voor een gesprek over je plannen om een camera te installeren of over je zorgen betreffende hun camera. Zorg ervoor dat het gesprek plaatsvindt in een rustige en vriendelijke setting.
 2. Respecteer Elkaars Standpunten: Luister naar de zorgen van je buren en respecteer hun standpunten. Probeer gezamenlijk tot een oplossing te komen die voor iedereen acceptabel is.
 3. Documenteer de Overeenkomst: Als jullie tot een akkoord komen over de plaatsing en het gebruik van camera’s, kan het nuttig zijn om de afspraken schriftelijk vast te leggen. Dit kan toekomstige misverstanden voorkomen.
 4. Onderzoek Alternatieve Beveiligingsmaatregelen: Naast camera’s zijn er andere beveiligingsmaatregelen die je kunt overwegen, zoals bewegingssensoren, betere verlichting of alarmsystemen, die mogelijk minder impact hebben op de privacy van je buren.

 

Voorbeeld: Sarah wil een camera bij haar achterdeur plaatsen, maar haar buurman Mark maakt zich zorgen over zijn privacy. Na een gesprek besluiten ze dat de camera zo wordt ingesteld dat hij alleen Sarah’s achterdeur en een deel van haar tuin filmt, niet de gemeenschappelijke schutting of Marks tuin. Ze leggen deze afspraken schriftelijk vast voor toekomstige referentie.

2 medewerkers van de binnendienst bespreken een opdracht met elkaar

Network Optix NX Witness

De top van de markt op het gebied van beveiligingssoftware is het merk Network Optix met hun NX Witness software. Deze software is gebruiksvriendelijk, snel, universeel en ontvangt regelmatig prachtige updates. Bovendien zijn er geen jaarlijkse kosten; u betaalt slechts eenmalig voor de aanschaf. Dat is wel zo prettig.

 

Bij Camerainstallatie.nl kiezen we voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en daarom werken we met NX Witness software van Network Optix. Met deze software heeft u een krachtige en flexibele oplossing die eenvoudig in gebruik is en continu wordt bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste veiligheidsstandaarden.

 

Met NX Witness kunt u erop vertrouwen dat uw bewakingssysteem altijd up-to-date is en optimaal functioneert. Deze software biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook de zekerheid dat u geen verborgen of terugkerende kosten heeft. U doet een eenmalige investering en profiteert jarenlang van een betrouwbare en efficiënte beveiligingsoplossing.

 

Kies voor Camerainstallatie.nl en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van NX Witness software. Wij zorgen voor een naadloze installatie en configuratie, zodat u direct aan de slag kunt met een systeem dat perfect aansluit op uw behoeften.

NX witness camerabewaking systeem software installatie

Camerainstallatie heeft fantastisch werk verricht. Het verkoopproces was helder, de offerte overzichtelijk en vervolgvragen achteraf werden vlot opgevolgd. De monteurs waren een verademing. Ik heb nog nooit twee professionals zo netjes en zo snel zien werken. En als ik zeg netjes, dan bedoel ik precies dat. Wie nu bij ons langs komt, moet zoeken naar waar de kabels zijn gebleven. Alles ging via de kruipruimte en langs afgekitte naden waarvan je denkt dat er geen kabel meer tussen past. Kortom, vaklui met het hart op de goeie plek. Daar mag je als baas trots op zijn.

GlasAdvies en installatie / Offerte

Wanneer mogen wij bij u langskomen voor advies en om u te overtuigen van wie we zijn en waar we goed in zijn? Eén ding is zeker: een samenwerking met ons als bedrijf zal geen hoofdpijn opleveren, maar oplossingen bieden.

 

Bij Camerainstallatie.nl staan we klaar om u te helpen met al uw beveiligings- en technische behoeften. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie en zorgen voor een naadloze en probleemloze installatie. Onze expertise en klantgerichte aanpak garanderen dat u de beste service en ondersteuning krijgt.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te laten zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen en deskundig advies. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Netwerk bekabeling aanleg , wifi netwerken en alles voor uw bedrijf

Ik wil meer weten!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant