WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Huisbeveiliging laten installeren

Uw huis beveiligen met een alarm- of camerasysteem

 

Eén van de vele besproken onderwerpen op verjaardagen is de beveiliging van uw huis. Of het nu gaat over sloten, verlichting, domotica, camerasystemen of alarmsystemen, alles heeft te maken met veiligheid.

 

Hoe vaak hoor je wel niet een verhaal over burenruzies, boze exen, diefstal, inbraak of vreemde geluiden om het huis? Wij krijgen dagelijks vragen binnen over deze onderwerpen, met als uitgangspunt de beveiliging van hun huis upgraden. En met meer dan 100.000 huizen die door ons zijn beveiligd, weten wij ook een echt, eerlijk en oprecht advies te geven!

 

Huisbeveiliging laten installeren

 

Heeft u twijfels over bewakingscamera’s of andere beveiligingssystemen? Geen zorgen, onze gespecialiseerde beveiligingsadviseurs staan voor u klaar! Voor een passend en professioneel advies bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en gepassioneerde installateurs, weten wij precies wat u nodig heeft voor de optimale beveiliging. Welke situatie dan ook, wij geven u een eerlijk advies en kunnen het gehele project voor u regelen.

 

Schrik met onze camera’s ongewenste gasten af en zorg dat vervelende situaties voorkomen worden. Gebeurt er onverwachts toch iets? Dan kunt u de beelden opslaan en direct stappen ondernemen! Door de duidelijke en haarscherpe beelden die onze camera’s leveren, kunt u goed zien wie de dader is geweest. De camerabeelden zijn zeer goede bewijslast en helpen niet alleen de dader te pakken, maar ook nog om de schade te verhalen bij de verzekering.

 

Bent u niet zeker over uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten zijn telefonisch (+31 36 52 90 007) of per mail (info@camerainstallatie.nl) bereikbaar.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant