WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Draadloze camera's met opname recorder op camera paal

Op dit project zijn er camera’s op palen geplaatst welke draadloos in verbinding staan met de hoofd server. De server slaat de beelden op, maakt notities en tevens zal de verbinding zichzelf controleren. De onderlinge verbinding is 300Mbit met een daarna gekoppelde bedrade verbinding als backbone welke 1000mbit tot zijn beschikking heeft.

 

De HD camera’s geven een helder , duidelijk en ruisvrij beeld wat dag en nachtzicht werkelijke beelden laat zien. De camera’s zijn auto sense, en onderhouden zichzelf hierdoor heeft u er eigenlijk zelf geen omkijken naar. Het geheel is compleet door ons geleverd en geïnstalleerd.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant