WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera op palen en bekabeling aanleg in grond

Een mooi project waar totaal 8 hoogwaardige IP dome camera’s geplaats gaan worden. Op het terrein plaatsen wij vrijstaande palen waar de bekabeling nog niet reeds voor aanwezig was. De uitdaging zit hem vooral in de infrastructuur die wisselend is. Deels kunnen wij UTP kabel gebruiken, Deels glasvezel bekabeling en deels moeten we met straalzenders ( draadloze zenders ) overbruggen om het digitale camerabeeld op de centrale server te krijgen.

 

Zowel het complete graafwerk voor het glasvezel/netwerk en elektra aanleg als ook het plaatsen van de palen is vanuit ons in regie. Van A tot Z is dit project tot in de puntjes verzorgd. Een zeer mooie uitdaging met mooie materialen, zo maken wij gebruik van starlight PTZ camera’s met maarliefst 25X optische zoom, en zijn er koppelingen om kenteken en gezichtsherkenning te gaan inzetten vanuit de centrale CMS server.

 

De installatie van dit project heeft een strakke planning, vanaf start van het project tot einde is er slechts 10 dagen de tijd. In deze tijd moeten alle werkzaamheden zijn afgerond en compleet werkend worden opgeleverd. Er is een strakke coördinatie vanaf ons kantoor waar de voorbereidende werkzaamheden in onze eigen metaal bewerking worden voorbereid.

Camerainstallatie.nl

Ook in onze eigen spuitcabine worden de materialen stuk voor stuk voorzien van de juiste kleur, en zorgen wij dat de camera’s , installatie kasten, straalzenders en beugels in de juiste kleur komen. De installatie locatie van dit camerabewaking project betreft een evenementen locatie waar ruim 1.5 miljoen bezoekers per jaar in een zeer korte tijd een bezoek plegen. Wij zorgen doormiddel van deze camerainstallatie set dat de bezoekers stroom veilig en snel begeleid kan worden vanuit de centrale commando post.

 

Het beveiligen van een groot evenementen terrein waar commerciële bezoekers hun auto neerzetten en waar zakkenrollers hun slag kunnen
gaan en of autos kunnen inbreken is een last voor zowel bezoekers als zeker ook voor de organisatoren. Je wil immers dat iedereen een leuke dag heeft en een voldaan en veilig gevoel heeft. Er is in dit geval alles er aan gedaan om dat voor de gasten zo mooi en veilig mogelijk te maken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant