WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking op nieuwbouw woning

Camerabewaking adviseren wij zo snel mogelijk te laten installeren
zodra u de sleutel krijgt van uw nieuwe woning. Vanaf het eerste moment dat er goederen worden geleverd en er werklui komen klussen.

Om schade en diefstal te voorkomen, van zowel uw goederen als de
personen welke bij u aan het werk zijn. Het is uiterst zonde als u pas
later bij oplevering de camera’s zal laten plaatsen want vaak heeft u ze
al eerder nodig.

Camerainstallatie.nl

Ook is het natuurlijk enorm leuk om tijdens het bouwproces van de woning live mee te kunnen kijken hoe het gaat. Zo kan u op verjaardagen of op uw werk trots laten zien hoe de bouw vordert. Camerabewaking is een doeltreffende manier van beveiliging en een extra luxe voor uw woning. Ook zal camerabewaking aan uw nieuwbouw woning extra doen afschrikken en hoop je er op dat inbrekers eerder voor een andere woning kiezen.

 

Camerabewaking op nieuwbouw woningen is voor ons prima te installeren. Wij installeren de bekabeling, sluiten alles netjes aan en programmeren de gehele camerabewaking installatie in uw nieuwbouw woning. Uw woning kunnen wij indien gewenst verder ook voorzien van een Alarm systeem of een aantal WIFI versterkers als we toch bezig zijn met netwerk bekabeling trekken in en om uw woning.

Van dit project zijn een aantal fotos gemaakt van zowel de installatie als hoe het beeld er uitziet op de telefoon. Via het internet zijn de beelden namelijk live te zien op de door ons geïnstalleerde APP. Ook kan u de camerabewaking beelden terug kijken op de app.

 

De camerabewaking installatie is tevens voorzien van motiondetectie zodat er bij beweging een melding aan uw telefoon zal worden gestuurd. Tijdens de bouw is het fijn te weten als er op tijden dat u dat niet wenst geen mensen komen.

 

Vaak heeft u nog geen tuinhek, en kan iedereen vrij rondlopen en is het maken van schade of ongezien inbreken makkelijker tijdens de bouw en of afbouw. Wij raden een goede Camera en alarm installatie dan ook juist aan.

 

Kijk in het onderstaande voorbeeld overzicht naar installatie voorbeelden van deze camerabewaking installatie en de voorbeeld camerabeelden van de installatie.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant