WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Kenteken camera met herkenning en database

Een kentekenherkenning camera inzetten bij uw project dat gebeurd steeds vaker. CameraInstallatie.nl heeft diverse oplossingen voor kentekens, waarbij de meest voordelige optie een ALL-IN-ONE kenteken camera is. Een kentekencamera is al leverbaar vanaf 1449,- euro Ex installatie, waarbij u als klant met de camera een database kan benaderen en aansturen. Heeft u een vraag of een project waarbij een kenteken camera gewenst zou zijn neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Camerainstallatie.nl

Wat is een kenteken camera

De populaire Kentekenregistratiecamera’s zijn speciaal ontwikkeld voor  kentekenregistratie.
Een combinatie van een hoge resolutie, en speciale IR-filters en de sluitertijd  zorgen
ervoor dat kentekenplaten duidelijk te herkennen zijn.

 

Dit is bedoeld om kentekens van een rijdende auto te registreren. Een standaard infraroodcamera’s kan vrijwel geen kentekens lezen doordat het infrarood licht weerkaatst op de kentekenplaat. Met kentekencamera’s heeft u daar geen last van omdat deze de verlichting camoufleren. Een kenteken camera wil ook wel eens de naam “ANPR camera” krijgen,

Wat is ANPR?

 

ANPR staat voor ‘Automatic NumberPlate Recognition’. Dat betekent dat een camera de kentekens van alle voorbijrijdende voertuigen scant. Deze kentekens worden vervolgens vergeleken met een lijst met kentekenplaten van mensen die gezocht worden door justitie. Dat kan zijn in verband met lopende politieonderzoeken, maar ook wegens verkeersboetes.

 

Automatische kentekenplaatherkenning (of nummerplaatherkenning) is een techniek die gebruikmaakt van optische tekenherkenning om kentekenplaten te kunnen lezen op voertuigen. De inmiddels ingeburgerde term voor deze techniek is de Engelse afkorting ANPR: Automatic Number Plate Recognition.

 

Kenteken camera laten installeren

Laat de camera’s professioneel installeren door een vakkundig installatie bedrijf
met kennis van zaken. Ons bedrijf heeft zeer ruime ervaring in het installeren van bewakingscameras en beveiliging systemen waaronder ook ANPR/kenteken cameras.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant