WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking bedrijfspand

Voor een bouw bedrijf met een grote loods zijn er in totaal 13 camera’s geplaatst waaronder 2 bestuurbare PTZ speeddome camera’s en diverse zoom camera’s. Ook is er bij de voordeur gekozen voor een dome camera met nachtzicht welke op een bracket aangesloten zit.

 

De camera’s zijn afgewerkt in een patchkast en volledig in 19″ afgemonteerd, de recorder, de videobalun en de voeding als ook de noodstroom voorziening. Om het geheel af te maken zijn er in het gehele pand diverse monitoren/beeldschermen aangesloten zodat alles te volgen is.

Camerainstallatie.nl

Wie er het pand ook in gaat, uitgaat of van plan is iets te gaan doen, de camera’s zullen het zien en volgen. Het leuke is natuurlijk dat de mobiele telefoons en iPad ook verbonden zijn aan dit digitale camera bewakingssysteem zodat de beelden live via internet te bekijken zijn.

 

Het mooie van het systeem is de verwerking en samenwerking van de camera’s door een zeer slimme manier van inzetten te programmeren kunnen de cameras met elkaar samenwerken, spreken en doorgeven.

Gebeurd er iets links? dan kunnen de overige camera’s ook besluiten om die kant op te draaien, ook bestaat er de mogelijkheid om geluid signalen en of licht aan en uit te laten gaan.

 

Voor deze installatie is tevens gebruik gemaakt van LED buiten verlichting om de bewakingscamera’s welke buiten hangen meer licht vermogen te kunnen bieden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant