WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamerasysteem voor Warehouse - Magazijn - Inpak afdeling

In magazijnen, warehouse omgevingen, inpak afdelingen en alles wat met waardevolle goederen te maken heeft zijn beveiligingscamera’s enorm belangrijk. Wij installeren per jaar een kleine 1000 camera’s in magazijn omgevingen waarbij het veelal om het in de gaten houden van de goederen gaat maar ook het kunnen volgen van inpak en afvoer stromen. Centraal is het door de managers en beveiligers allemaal netjes te bekijken zowel live op de tablet, telefoon , computer, en een laptop maar ook op schermen.

 

Het mooie van camera’s in een magazijn en of warehouse is dat alles mooi terug te vinden is, in het geval van schade, problemen, niet kloppende voorraden of bonnen welke niet juist zijn geladen.. wie heeft wat gedaan? Hoe is het gebeurd? Wie heeft de fout gemaakt… of wie heeft er ingebroken en hoe zijn ze te werk gegaan.

 

Onze camera’s installeren we vakkundig, met passie en ervaring, we weten waar we over praten en denken met de klant mee.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

 

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant