WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingcamerasysteem geïnstalleerd op bedrijf-loods met kantoor ruimte

Een van onze klanten had de wens om het terrein en kantoor omgeving van zijn zakelijke locatie te beveiligen. Doormiddel van een groot 32″LED scherm wilde ze dit graag weergeven zodat je in een oogopslag de beelden zou zien.

 

De camera’s dekken de weergave zoals gewenst was, hierdoor kunnen ze personen zien aankomen en herkennen. Maar ook achteraf terug kijken wie wanneer is langsgeweest en e.v.t wat er is meegenomen.

 

 

Camerainstallatie.nl

Gezien we toch bezig waren met kabels trekken zijn er diverse extra werkzaamheden uitgevoerd; Zo is er hier een bekabeld Cat6a CCA netwerk getrokken en afgemonteerd, de patchkast, patchpanelen, en het netwerk is geconfigureerd door een router en switches te plaatsen. Kleine elektra aansluitingen en elektronische deursloten zijn er ook geplaatst.

 

Wij zijn niet vreemd met deze werkzaamheden gezien ons moeder bedrijf [ www.MegaSnel.nl ] dit juist als hoofdtaken heeft. Het installeren van datanetwerken, wifi netwerken, elektra aanleg, en onderhoud en installatie werkzaamheden welke passen in een dergelijke vorm. Zo verhuizen wij ook serverkasten, en netwerk aansluitingen, maken we tijdelijke netwerken en overbruggen wij netwerken door middel van straalzenders.

 

Het installeren van een bewakingscamerasysteem is veelal niet eenvoudig, je heb te maken met regelgeving, en technische kennis [ zowel installatie techniek als ICT ] maar bovenal moet je een zeer ruim en creatief vermogen hebben om de wegen naar Rome te vinden. Het zoeken van de juiste kabel route om de netwerk en elektra bekabeling te installeren is veelal de moeilijkste taak. Eenmaal als de netwerk kabels getrokken zijn en we deze van POE voeding hebben voorzien zal alles IP technisch op elkaar moeten worden afgesteld. Ons team van technische installateurs hebben een meer dan ruimte ICT kennis en denken vanuit de klant kant maar met het vermogen van een installateur.

 

Dit alles zal er voor zorgen dat u als klant een zorgeloze installatie zal ervaren, en aan het einde alles perfect afgestemd, afgesteld en werkzaam zal zijn.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

 

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant