WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Wat kost een beveiligingscamera als je dat zou laten installeren ?

Veel mensen vragen zich af: “Wat kost het?” Maar wat zijn eigenlijk de kosten? Elke situatie en elk verzoek is anders. Elke woning, bedrijf, VvE of terrein heeft verschillende omstandigheden en vereisten. De ene persoon wil bijvoorbeeld een bestuurbare camera, terwijl een ander er vijf wil. Weer iemand anders heeft misschien een beperkter budget en zoekt naar een voordeliger beveiligingssysteem. De beveiliging van uw huis is immers van groot belang en de kosten kunnen verrassend uitpakken. Omdat we helderheid willen bieden, hebben we als bedrijf ervoor gekozen om al onze bewakingscamerapakketten inclusief installatie aan te bieden tegen all-in tarieven. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan bij het installeren van uw beveiligingssysteem. Met behulp van onze handige kostencalculator kunt u eenvoudig zelf berekenen wat de kosten zouden zijn voor het installeren van het door u gekozen pakket.

Beveiliging camera installatie

Wilt u een beveiligingscamerasysteem laten installeren? Bij ons wordt het u zo eenvoudig mogelijk gemaakt met onze all-in service voor al onze bewakingscamerasystemen en beveiligingscamerapakketten. U hoeft zich geen zorgen te maken over loshangende kabels, ingewikkelde software of montage. Ons camerabewakingssysteem is ontworpen om professionele beelden weer te geven en terug te kunnen kijken, via een monitor, tablet of smartphone.

 

Bij andere aanbieders kunnen na de aanschaf van uw camerabewakingssysteem onverwachte kosten opduiken. Wij bieden vaste pakketten aan waarbij de complete prijs all-in is, dus geen verrassingen of onverwachte extra kosten. Naast camerasystemen bieden wij ook alarmsystemen en intercomsystemen aan, die aan elkaar gekoppeld kunnen worden en via een app op uw tablet en telefoon te beheren zijn. Al onze pakketten zijn inclusief installatie en montage.

 

Geniet van een geavanceerd beveiligingscamerasysteem inclusief installatie en montage voor de beste prijs, volledig en professioneel geïnstalleerd door een monteur van camerainstallatie.nl!

 

Bij ons koopt u een echte beveiligingscamera met een netwerkkabel, van een gerenommeerd merk, met een echte recorder en gecertificeerde UTP-kabels. Geen half werk, geen matig werkende naamloze producten. Wist u dat 80% van de installateurs werkt met naamloze cameramerken, of ze plakken er simpelweg hun eigen logo op? Weet u wat er echt in zit en welk merk u koopt? Niemand wil een halfbakken cameramerk, maar met een echte Dahua, Hikvision of Honeywell camera bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Bel mij terug

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat jouw telefoonnummer achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.

Camerainstallatie.nl

Onze installatieservice voor beveiligingscamerasystemen

Onze installatieservice voor bewakingscamerasystemen biedt de ideale oplossing voor het beveiligen van uw woning of bedrijf. Voordat onze installateurs bij u langskomen om het bewakingscamerasysteem te installeren, sturen we eerst een adviseur om samen met u de locatie te bekijken en het beste advies te geven voor het bewakingscamerasysteem. Tijdens dit adviesgesprek stellen we een volledig plan op dat voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Onze adviseur staat u ook bij om alle mogelijke opties te begrijpen en om u op de hoogte te brengen van de relevante wetgeving omtrent bewakingscamera’s.

 

Nadat het cameraplan is opgesteld, plannen we samen met u een afspraak in voor onze monteur. Onze ervaren monteur zal het bewakingscamerasysteem installeren zonder dat daar hak- of breekwerk aan te pas komt. De installatie neemt meestal niet meer dan één dag in beslag, en onze monteur zal te allen tijde netjes te werk gaan en het plan nogmaals met u doornemen. Dankzij het efficiënte plan van de adviseur kunnen onze monteurs snel en effectief te werk gaan, waardoor u tijd, overlast en ongemak bespaart. Na de installatie zal onze monteur de werkplek keurig achterlaten, en zullen we samen met u een laatste controle uitvoeren om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent en niet voor verrassingen komt te staan.

 

Kies voor onze installatieservice voor bewakingscamerasystemen en bescherm uw huis of bedrijf tegen diefstal en vandalisme. Daarnaast bieden we ook onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd optimaal blijft functioneren. Met onze uitgebreide service kunt u met een gerust hart uw eigendommen beschermen.

 

 

beveiligingscamera's: de regels wat mag wel en wat mag niet ?

 

 

Beveiligingscamera software voor op uw telefoon of computer

Met onze intuïtieve software kunt u moeiteloos en overal ter wereld uw camerabeelden bekijken op uw computer. Het is simpel om de beelden terug te kijken en te exporteren wanneer dat nodig is, ongeacht of u een Windows- of MacOS-computer gebruikt.

 

Onze bewakingscamera’s zijn uitgerust met de nieuwste videobewakingstechnologieën en bieden een ultrahoge HD-resolutie tot 4K. Hierdoor presteren de camera’s optimaal onder alle lichtomstandigheden en leveren ze haarscherpe beelden, zowel overdag als ’s nachts.
Zodra de duisternis invalt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. Door zich aan te passen aan de lichtomstandigheden, leveren ze ook ’s nachts optimale beelden. Met functies zoals infrarood, WDR, BLC & DNR zijn de beelden in het donker net zo scherp als overdag.
Met onze bewakingscamera’s en software heeft u te allen tijde en overal toegang tot de beveiliging van uw eigendommen. Kies voor onze ultramoderne camerabeveiliging en bescherm uw eigendommen met de hoogste kwaliteit beeldmateriaal.

 

Gratis Offerte en advies service

Geïnteresseerd in het installeren van een camerabewakingssysteem maar ontbreekt het u aan tijd, energie of expertise om het zelf te doen? Wij bieden een complete installatieservice van A tot Z, inclusief vrijblijvend advies op maat. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging en voorziet u ter plekke van de installatiekosten, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

 

 

Onze professionele installatieservice:

 • Het instellen en netjes wegwerken van de recorder.
 • Zorgvuldige af montage, aansluiting en configuratie van het camerabewakingssysteem.
 • Instelling van de app op uw mobiele telefoon en andere gewenste apparaten.
 • Een gedetailleerde uitleg van de bediening van het systeem en de verschillende functies door onze monteur.
 • Afstelling van alle camera’s in overleg met u.

 

Laat ons uw camerabewakingssysteem installeren, zodat u verzekerd bent van de meest optimale installatie en beveiliging van uw pand. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Genoeg van al die beunhazen?
Pakket samenstellen

beveiligingscamera inclusief professionele installatie door onze eigen monteurs

Bij CameraInstallatie.nl bieden we betaalbare, professionele camerabeveiligingspakketten inclusief installatie door onze ervaren installateurs. Met meer dan 20 jaar ervaring in het installeren van camerabewaking, kunnen wij het ideale pakket voor uw behoeften aanbevelen.

 

 • Pakket 1: Dit pakket omvat 1 professionele beveiligingscamera. Beginnend vanaf €1099, biedt het de mogelijkheid om live beelden te bekijken via een iOS- of Android-app. Kies uit HD tot Ultra HD-kwaliteit.
 • Pakket 2: Met 2 professionele bewakingscamera’s, startend bij €1399, kunt u live beelden bekijken via onze speciale app. Kies uit HD, Full HD, Super HD of Ultra HD-kwaliteit.
 • Pakket 3: Beginnend bij €1999, biedt dit pakket 3 professionele bewakingscamera’s. U kunt live beelden bekijken op uw telefoon met diverse opties voor beeldkwaliteit.
 • Pakket 4: Voor €2499 krijgt u een pakket van 4 bewakingscamera’s, waarmee u live kunt meekijken via uw telefoon met verschillende beeldkwaliteiten.

 

Heeft u meer dan 4 professionele bewakingscamera’s nodig? Vraag dan een offerte aan bij onze specialisten. Met onze pakketten krijgt u een complete professionele installatie, inclusief het instellen en configureren van uw systeem. We zorgen ervoor dat uw opnames veilig worden opgeslagen en leggen uit hoe u het systeem kunt bedienen, voor een optimale beveiliging van uw huis of bedrijf.

 

Persoonlijk en eerlijk advies

Bij CameraInstallatie.nl bieden we persoonlijk en eerlijk advies, zodat u niet voor onverwachte situaties komt te staan. Onze monteurs zijn vakmensen met een passie voor techniek en met onze jarenlange ervaring kunnen wij het perfecte camerabeveiligingspakket voor u aanbevelen.

 

Neem contact op met onze professionals

Heeft u vragen over onze pakketten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze professionals via telefoon: +31 36 52 90 007 of stuur een e-mail naar: info@camerainstallatie.nl. Bij CameraInstallatie.nl nemen we uw zorgen uit handen en bieden we het beste camerabeveiligingssysteem voor een betaalbare prijs.

Duurzame bewakingscamerasystemen van Dahua, Hikvision of Hanwha

Onze bewakingscamera’s zijn gecertificeerd met IP67, wat betekent dat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden zoals stormen, ijskoude en hitte. Dankzij hun robuuste metalen en polycarbonaat behuizingen zijn ze uiterst bestand tegen vandalisme en beschadigingen.

 

Opname in de hoogste resolutie

Onze opnamerecorders worden standaard geleverd met ruime opslagcapaciteit:

 • 1000 GB opslag: geschikt voor 1 tot 4 camera’s
 • 2000 GB opslag: ideaal voor 5 tot 8 camera’s
 • 4000 GB opslag: voor meer dan 8 camera’s
 • Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

De camera’s bieden hoogwaardige beelden die veilig en vloeiend worden opgeslagen. Zodra de opslag vol is, worden de oudste beelden automatisch overschreven door nieuwe camerabeelden. Met Dahua, Hikvision of Hanwha camera’s bent u verzekerd van betrouwbare en duurzame beveiligingssystemen.

 

Installatieservice voor uw gemoedsrust

Naast de hoogwaardige apparatuur bieden we ook een professionele installatieservice aan om uw gemoedsrust te garanderen. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van uw bewakingscamerasysteem, zodat u kunt genieten van een naadloze werking en maximale beveiliging.

Honeywell ip camera

 

 

Waarom je niet zelf moet knutselen maar het laat installeren door een beveiligingsinstallatie bedrijf

beveiliging advies Eline Klaver camerainstallatie.nl

Beveiligingscamera’s zijn er in alle soorten en maten en kunnen tegenwoordig gemakkelijk online worden besteld. Maar voordat je de neiging hebt om zelf een camera te gaan installeren, is het belangrijk om te weten dat het geen slimme keuze is. In deze blog lees je waarom je beter een professionele installateur kunt inschakelen en wat de voordelen zijn van het laten installeren van een beveiligingscamera.

 

Het kan verleidelijk zijn om zelf een beveiligingscamera te installeren, omdat je denkt dat je hiermee geld bespaart. Maar er zijn meerdere redenen waarom dit geen slimme keuze is. Ten eerste is het installeren van een camera een ingewikkelde klus die expertise vereist. Je moet weten welke materialen je nodig hebt en hoe je deze op de juiste manier installeert. Daarnaast moet je weten hoe je de camera moet instellen om ervoor te zorgen dat deze goed werkt en beelden van hoge kwaliteit levert.

 

 

Een ander belangrijk punt is dat de veiligheid van je huis of bedrijfspand afhankelijk is van de kwaliteit van de installatie. Als de camera niet goed is geïnstalleerd, kan deze gemakkelijk worden uitgeschakeld of kan er iets misgaan met de opname van de beelden. Dit kan er zelfs toe leiden dat de beelden niet bruikbaar zijn als er zich een incident voordoet.

 

 

 

 

Wat is de beste APP voor een bewakingscamera systeem ?

NX witness camerabewaking systeem software installatie

 

 

 

 

NX Witness is verreweg de meest uitgebreide en geavanceerde app voor beveiligingscamera’s op de markt, en er zijn talloze redenen waarom het de beste keuze is voor zowel particulieren als bedrijven. De software tilt de ervaring van het monitoren van beveiligingscamera’s naar een hoger niveau, en de voordelen ervan zijn duidelijk zichtbaar vanaf het moment van installatie tot het dagelijkse gebruik.

 

 

Een van de meest opvallende voordelen van NX Witness is de ongeëvenaarde installatie-ervaring. Waar traditionele NVR-recorders vaak ingewikkelde bedrading en configuratie vereisen, biedt NX Witness een intuïtieve en gestroomlijnde installatieprocedure die zelfs voor beginners een fluitje van een cent is. Met zijn gebruiksvriendelijke interface begeleidt de software gebruikers stap voor stap door het opzetten van hun camerasysteem, waardoor de installatietijd aanzienlijk wordt verkort en mogelijke frustraties worden geminimaliseerd.

 

 

Maar het gemak stopt niet bij de installatie – NX Witness biedt een overvloed aan functies die de gebruikerservaring optimaliseren op elk moment van de dag. De software maakt naadloze integratie mogelijk met een breed scala aan beveiligingscamera’s, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om de beste camera’s voor hun specifieke behoeften te kiezen zonder concessies te doen aan functionaliteit. Bovendien biedt NX Witness geavanceerde analyse- en bewakingsfuncties, waaronder gezichtsherkenning, bewegingsdetectie en objecttracking, waardoor gebruikers snel en effectief potentiële bedreigingen kunnen identificeren en erop kunnen reageren.

 

 

Een ander voordeel van NX Witness is de schaalbaarheid en flexibiliteit ervan. Of u nu een klein huis of een groot bedrijfspand beveiligt, NX Witness past zich moeiteloos aan uw behoeften aan. Met ondersteuning voor honderden camera’s en een cloudgebaseerde optie voor externe toegang, kunnen gebruikers hun beveiligingssysteem uitbreiden en beheren zoals zij dat willen, zonder beperkingen of compromissen.

 

Ja, NX Witness is wellicht iets duurder dan traditionele NVR-recorders, maar de voordelen die het biedt zijn onmiskenbaar. Met zijn eenvoudige installatie, geavanceerde functies en schaalbaarheid is NX Witness de ultieme keuze voor iedereen die op zoek is naar gemoedsrust en totale controle over hun beveiligingssysteem.

 

De voordelen van professionele installatie

Als je een beveiligingscamera laat installeren door een professionele installateur, ben je verzekerd van een hoge kwaliteit van installatie en onderhoud. De installateur heeft de expertise en ervaring om de camera op de juiste manier te installeren en te onderhouden, zodat deze altijd goed werkt en betrouwbare beelden oplevert.

 

Een ander voordeel van professionele installatie is dat de installateur je kan adviseren over welke camera het beste bij jouw specifieke situatie past. Zo kun je er zeker van zijn dat je een camera hebt die geschikt is voor jouw woning of bedrijfspand.

 

Wat kost professionele installatie?

De kosten voor professionele installatie van een beveiligingscamera zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type camera en de locatie van de installatie. Over het algemeen liggen de kosten voor installatie tussen de €100 en €300. Dit lijkt misschien een hoog bedrag, maar als je bedenkt dat je hiermee verzekerd bent van een professionele installatie en betrouwbare beelden, is het de investering zeker waard.

 

 

Wat kost een beveiligingscamera systeem incl installatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf voor het installeren van camerabewaking? Dan bent u bij CameraInstallatie.nl aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige camerabewakingssystemen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken, kunnen wij u altijd voorzien van een systeem dat perfect past bij uw situatie.

 

Maar hoeveel kost het eigenlijk om een bewakingscamerasysteem te laten installeren? Bij CameraInstallatie.nl begrijpen wij dat het lastig kan zijn om hier een exacte prijs voor te bepalen. Daarom hebben wij een unieke offerte tool ontwikkeld waarmee u snel en eenvoudig uw eigen prijs kunt berekenen. Met onze online calculator hoeft u alleen maar een aantal vragen te beantwoorden over uw situatie en uw wensen en wij doen de rest.

 

Onze offerte tool is niet alleen uniek, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft geen expert te zijn om het te kunnen gebruiken. Onze calculator geeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen welke componenten u nodig heeft voor uw bewakingscamerasysteem, zoals het aantal camera’s, de beeldkwaliteit, de opslagmogelijkheden en nog veel meer. Hierdoor heeft u de controle over de prijs en kunt u het systeem samenstellen dat het beste bij uw budget past.

 

Bij CameraInstallatie.nl geloven wij in transparantie en daarom krijgt u na het invullen van de vragenlijst direct een heldere offerte met de totale kosten van uw camerasysteem. Deze prijs is inclusief de installatiekosten en alle andere bijkomende kosten. U weet dus precies waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

 

Wilt u meer informatie over onze unieke offerte tool of heeft u vragen over camerabewaking? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk.

Beveiligingscamera systeem laten installeren in heel Nederland, Belgie en Duitsland

Wilt u uw woning of bedrijf effectief beveiligen? Er zijn diverse methoden om dit te bereiken, zoals het installeren van een alarmsysteem, het aanbrengen van goede sloten en toegangscontrolesystemen, en het optimaliseren van de verlichting. Camerabewaking is een krachtige aanvulling, waarmee u potentiële situaties kunt detecteren, vastleggen en achteraf kunt analyseren.

 

Het plaatsen van bewakingscamera’s kan criminelen afschrikken en helpen bij het voorkomen van inbraken en vandalisme. Met een goed camerasysteem kunt u altijd op afstand live meekijken en achteraf de beelden bekijken. Daarnaast bieden slimme beveiligingscamera’s extra functionaliteiten, zoals het tellen van mensen of objecten en het detecteren van verdachte activiteiten.

 

Het is sterk aan te raden om uw camerabewaking te laten installeren door een professioneel installatiebedrijf om mogelijke problemen of een gebrekkige afwerking te voorkomen. Bij CameraInstallatie.nl hebben we meer dan 23 jaar ervaring en voeren we ons werk met toewijding uit. Bekijk onze camerabewakingspakkettenpagina voor onze prijzen of vraag een offerte aan.

 

Een alarmsysteem is vandaag de dag niet langer een luxe, maar eerder een essentiële voorziening om uw woning of bedrijf te beveiligen. Bij CameraInstallatie.nl leveren we hoogwaardige alarmsystemen van merken zoals RISCO, GALAXY en AJAX. We komen persoonlijk bij u langs om de situatie te beoordelen, uw wensen te bespreken en een passend voorstel te doen.

 

Een geavanceerd alarmsysteem beschermt niet alleen uw woning of bedrijf, maar kan ook fungeren als een domoticasysteem voor bijvoorbeeld deuren, verlichting en toegangsregistratie. Met een goed alarmsysteem kunt u zelfs op afstand uw brand- en rookmelders beheren en uw airconditioning, verwarming en waterstanden regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Belangrijke links over de installatie van een beveiligingscamera systeem

Zeer bruikbare tips voor de aanschaf en installatie van een beveiligingscamera systeem

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant