WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Wat is de beste bewakingscamera voor thuis

Wat is de beste bewakingscamera voor thuis een moeilijke vraag met een makkelijk antwoord. Er is geen standaard antwoord voor de vraag welke bewakingscamera het beste is omdat iedere situatie anders is. Maar aan de hand van de onderstaande informatie is het mogelijk de voor u beste bewakingscamera te kiezen.

 

Welke bewakingscamera past het beste bij u

Er zijn verschillende type/soorten bewakingscamera’s op de markt te krijgen zo is er de Dome camera, de Turret camera en de Bullit camera. Deze drie modellen zijn ieder totaal anders met goede en slechte punten.

Camerainstallatie.nl

De Dome beveiligingscamera

De meest bekende beveiligingscamera die de mens weet te herkennen.
Voor iedereen is het hier duidelijk dat het om een camera gaat en het meest effectieve aan deze camera is het feit dat hij overal naar zou kunnen kijken. De dome camera heeft een bol en de bol kan iedere kan op gericht zijn, hierdoor weet je nooit wat er gefilmd zou worden en schrikt het iemand eerder af.

Een nadeel van dit model is de regenvorming op de dome camera, de dome camera is gevoelig voor regen en hierdoor kan het beeld minder scherp worden op den duur.

 

De Turret beveiligingscamera

Niet iedereen weet de turret beveiligingscamera te herkennen als een beveiligingscamera. En toch is dit mogelijk wel de best ontworpen bewakingscamera die er te koop is. Wij geven de grote voorkeur aan de turret beveiligingscamera en denken dan ook dat dit de beste beveiligingscamera is welke te koop is op dit moment.

De turret camera kan zeer goed tegen water en regendruppels, is niet gevoelig voor regen en het beeld is bijzonder helder en scherp. Een groot nadeel is dat deze bewakingscamera minder snel herkend zal worden als een camera. Bepaalde mensen zien in deze camera ook de vorm van een Led lamp en hierdoor kan het zijn dat het mogelijk minder afschrikt.

De bullit beveiligingscamera

De bullig beveiligingscamera is eigenlijk het grote broertje van de turret camera. Een bullit beveiligingscamera is zeer helder in beeld, niet gevoelig voor water en regendruppels en zal een keurig beeld weergeven. Doordat de bullit camera wat  groter is schrikt deze vaak net dat beetje meer af. De bullit camera is veelal gebruikt bij bedrijven en minder vaak bij particulieren woningen.

 

Full color beveiligingscamera

Vroeger had je zwart wit camera’s en later in de jaren 90 kwam er de  kleuren beveiligingscamera. Rond de jaren 2000 kwam er de infrarood bewakingscamera welke in de nacht ook goed beeld kon geven.

Tot 2017 was dit ook de trend, een kleuren camera overdag en in de nacht infrarood waardoor je zwartwit beeld kreeg van je bewakingscamera in de nacht.

Nu in 2021 is er de Full color camera, een camera die zowel overdag als in de avond volledig kleurenbeeld kan weergeven. Geen onduidelijke beelden en geen halve maatregelen nee gewoon super mooi en helder beeld van uw
bewakingscamera.

 

De beste beveiligingscamera is de full color turret

Op de voorbeelden van de full color bewakingscamera ziet u de nachtbeelden van een turret camera. Deze groothoek beveiligingscamera geeft zowel overdag als in de nacht prachtig kleuren beeld van uw filmopnames. Een dader herkennen in de nacht is zodoende net zo goed als overdag herkenbaar. Echt goede en herkenbare personen op uw camerabeelden, iemand echt herkennen en gezichtsherkenning en zelfs kentekens kunnen zien. Dit is de beste bewakingscamera volgens ons.

 

De Turret full color bewakingscamera ( 1 ) 
Stipt op nummer 1 ! en met een lekkere grote beeldhoek
van 2,8mm is dit prachtig beeld wat u zal krijgen.

De voordeur of de voortuin duidelijk in beeld met een goede full color nachtzicht camera. Deze speciale nachtzicht camera’s geven een duidelijk beeld zoals u kan zien op deze voorbeelden. Een dader of persoon, of zelfs een auto ! zal duidelijk herkenbaar te zien zijn.

Beveiligingscamera

Je kent ongetwijfeld het gevoel. Je hebt hard gewerkt voor het huis waar je in woont en de spullen die je dagelijks gebruikt. Of je hebt net je nieuwe winkel geopend en veel trots begin je aan je eerste dag als ondernemer. Je bent trots op en vooral ook ontzettend blij. Maar toch knaagt er regelmatig iets aan je…wat nu als er een keer wordt ingebroken? Je hoort regelmatig verhalen van anderen waarbij de een deel van de huisraad is meegenomen of waarbij een deel van de winkelinventaris is gestolen.

Als dit soort gedachten regelmatig door je hoofd spoken dan is het laten aansluiten van een of meerdere IP camera’s wellicht een idee. Dan slaap je ’s nachts in ieder geval een stuk rustiger.

IP camera beveiliging

Een IP camera is een camera die met behulp van een zogenaamde UTP kabel wordt gekoppeld met het internet. Het handige hiervan is dat jij, waar je ook bent, via je smartphone of tablet even kunt controleren hoe het thuis gaat.

 

Waar moet je nu opletten?

Ben je van plan een IP camera aan te schaffen dan is het wellicht handig omdat dat door een vakman te laten doen. Die mensen weten exact waar ze op moeten letten en weten de juiste bewakingscamera te vinden voor jouw situatie. Waar moet je bijvoorbeeld de camera plaatsen? Ga je voor gezichtsherkenning of juist niet. En wil je nachtzicht en bewegingsmelding? Met de laatste optie ben je namelijk altijd direct op de hoogte zodra er iets gebeurt in je winkel of woning. Je krijgt dan namelijk vanzelf een berichtje op de smartphone.

Complete pakketten

De vakspecialist heeft vaak complete bewakingscamerapakketten  in de aanbieding. En dat is wel zo handig, je bent dan namelijk direct klaar om de boel te laten installeren en per direct je huis of winkel te laten bewaken. En vaak is de installatie van zo’n pakket gratis.

 

Beeldkwaliteit

Overigens is op dit moment de beste bewakingscamera die je kunt aanschaffen die met Ultra HD beeldkwaliteit . Met zo’n camera heb je altijd de beschikking over de beste beeldkwaliteit. Je hebt dan altijd scherp en helder beeld, of het nu dag of nacht is, een zonnige of een bewolkte dag.

 

Extra mogelijkheden

Wat je vaak ook ziet is dat je veel extra mogelijkheden hebt bij deze bewakingscamerapakketten. Wat te denken van bijvoorbeeld kentekenherkenning of gezichtsherkenning? De meeste bewakingscamera’s zijn ook standaard uitgerust met slimme bewegingsdetectie.

Je krijgt dan via de app direct op je smartphone de melding of er iets in je winkel of woning aan de hand is. Zo kun je met een gerust hart een keer een dagje vrij zijn. En wil je beelden later terugkijken dan is dat ook geen probleem. Zo zijn de meeste van dergelijke systemen voorzien van een harddisk van minimaal 2000 Gb of kun je ze direct koppelen aan een cloud service.

 

Voor iedere situatie de juiste bewakingscamera

Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of de vakspecialisten hebben er wel de juiste camerabewaking voor . Of het nu gaat om winkelpanden of kantoren, in woningen, festivalterreinen of in parkeergarages. En advies vragen is altijd gratis en vrijblijvend, zo weet je direct waar je aan toe bent.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Stap 4

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.