WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Hikvision beveiligingscamera

Hikvision beveiligingscamera’s: het absolute top merk!

Wellicht ken je Hikvision al, zo niet dan wordt het eigenlijk wel tijd. Hikvision camera’s worden tegenwoordig namelijk over de hele wereld verkocht en dat is niet voor niets. Het is een van de beste merken als het aankomt op beveiliging. Niet alleen als het aankomt op camera’s, maar ook volledige Hikvision camera sets en recorders vallen onder het ruime assortiment van de marktleider. De diverse trends die het bedrijf al gezet heeft zorgde (en zorgt nog steeds) voor prachtige innovaties in meer dan 150 landen. Als expert in beveiliging kunnen we dan ook zeker niet achterblijven met de verkoop van Hikvision camera’s!

Camerainstallatie.nl

Wat maakt de Hikvision camera zo populair?

De innovaties van de Hikvision camera rijken ver en zijn daarom immens populair geworden. Niet gek natuurlijk, want men wil waar voor zijn geld. Daar heeft Hikvision dan ook perfecte oplossingen voor gevonden. Zo zijn de beveiligingscamera’s in staat om details optimaal vast te leggen. De camera registreert de gezichten van personen met criminele intenties dus volledig. Zo zijn deze gemakkelijker op te sporen en dat is wat je wil natuurlijk.

Nog veel meer belangrijke voordelen;

  • Brede lens waardoor er veel meer gebied bestrijkt wordt.
  • Zeer goede software
  • Superieure beeldresolutie met grote hoeveelheid megapixels
  • Eenvoudig in gebruik
  • Altijd mogelijk om een camera set uit te breiden
  • Voor binnen en buiten gebruik

Praktische innovaties van Hikvision

Dat Hikvision een innovatief merk is weten we, maar wat zijn die innovaties dan precies? In het kader van upgrade na upgrade doen zij het zeer goed en op het gebied van IP-beveiliging zijn zij de beste keuze. Door de jaren heen is de beeldkwaliteit dusdanig ontwikkeld dat zelfs kunstmatige intelligentie geïntegreerd is in de systemen. Dit komt zeer goed van pas bij gezichtsherkenning. Wat je absoluut goed kunt gebruiken als inbrekers of dieven hun slag willen slaan. De apparatuur voor een optimale netwerktransmissie is enorm uitgebreid en geoptimaliseerd. Hierdoor is het onmogelijk geworden dat de camera vastloopt of hapert tijdens het vastleggen van belangrijke beelden.

De beste producten van Hikvision

Naast dat de Hikvision camera natuurlijk een bekend begrip is, zijn ze tevens gespecialiseerd in een breder spectrum aan producten. De Hikvision camera set is daar een van. Deze complete set wordt zeer gewaardeerd door particulieren en bedrijven. De camera set is namelijk erg compleet en bestaat uit een bewakingssysteem, camera’s, Hikvision recorder en accessoires. Het is een handige set die volledig ondersteuning biedt op alle vlakken van beveiliging. De recorder is hierbij een onmisbaar product wanneer je beelden wilt opslaan. Zo kun je ze later nog vaker terugkijken wanneer dit nodig is.

 

Meer informatie over beveiligingscamera pakketten? Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in de Hikvision camera’s en de overige innovatieve producten om jouw bedrijf optimaal te beveiligen? Neem dan contact op met ons. Wij zijn te bereiken op +31 36 52 90 007 of per mail info@camerainstallatie.nl.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant