WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Netwerk bekabeling doormeten en storingen oplossen

In opdracht van onze klant hebben wij het netwerk doorgemeten met in totaal 786 kabels. Tijdens de test bleek dat 90% van de bekabeling op de patchkast kant niet goed werkende meer was. Hoogst waarschijnlijk veroorzaakt door water/vocht schade in de connectoren/aansluitingen. Er is besloten over te gaan op het vervangen van de patchpanelen en deze af te monteren. Onze monteurs gaan projectmatig te werk en hebben de panelen vervangen, nummering weer op de kabels voorzien, en het gehele netwerk weer doorgemeten. Doormiddel van de juiste meetapparatuur is een netwerk storing goed te vinden. Veelal blijkt er iets verkeerd te zijn afgemonteerd of is een kabel beschadigd geraakt. Onze meet apparatuur kan zowel een fout opsporen als ook de lengte doormeten van een  kabel. Ook doen wij het netwerk extra testen door er een stresstest overheen te laten lopen, zo weten wij de daadwerkelijk te behalen netwerk snelheid/belasting  als ook of VOIP en of POE mogelijk is op deze kabel en de lengte daarvan. Hetoplossen van storingen zal altijd beginnen met het onderzoeken en vinden van het probleem. Doordat wij niet alleen meten maar ook oplossen weten we in veel gevallen de storing ook snel te verhelpen voor de klant.

Camerainstallatie.nl

Netwerk bekabeling aanleg en onderhoud

Wij zijn snel en voordelig in de volgende diensten:
– Verplaatsen van netwerken; – Aanleggen van netwerken; – Trekken van kabels; – Leggen van kabelgoot; – Reparatie van netwerken; – Afmonteren van netwerken; – Plaatsen van patchkasten; – Aanleggen van stroom, CAT5e, CAT6,CAT7, Glasvezel telefoon, VOIP/POE; – Uplinks / Downlinks; – Fiber uplink; – Glasvezel uplink; – WIFI verbindingen / AP / – Gigabit / 10 GBit / 1000Mbit verbindingen; – Netwerk monteurs / Netwerk databekabeling en installatie.

 

Iedere klus is een nieuwe uitdaging, klein of groot en of het nu gaat om 1 of 2.000 aansluitingen. Niets is ons te gek! De werkzaamheden onder databekabeling zijn onder anderen het trekken van kabels, plaatsen van goot, patchen van kabels en het testen van de netwerk kabels maar natuurlijk ook het repareren van gebroken kabels, het oplossen van storingen of het herindelen en aanpassen van een huidig systeem.

Niks is ons te gek! Wij denken dan ook graag in oplossingen

 

We vinden niet snel iets gek, en het bedenken van creatieve oplossingen is dan ook iets dat we graag doen. Het trekken van netwerk bekabeling en het aanleggen van complete netwerken – draadloos, bekabeld, glas of koper; wij organiseren het van A tot Z.

De juiste kabels voor uw WIFI netwerk

Het blijft raar klinken, een kabel voor uw draadloos netwerk, maar het is toch echt zo. De basis van ieder goed WiFi netwerk is een goede hardekern koperen kabel, want ergens moet de basis voor uw netwerk beginnen. Wij verzorgen de volledige bekabeling van uw netwerk, en weten dit op een professionele manier maar voornamelijk ook enorm betaalbaar te regelen.

Netwerk Certificeren – UTP – RJ11 – RJ45 – koper bekabeling

Een storing of een probleem kan komen doordat een kabel een breuk heeft of te lang is. Immers mogen kabels niet langer zijn dan 91.5 meter tenzij ze verdeeld of versterkt worden in bijvoorbeeld een versterker of switch. oor middel van het certificeren van de bekabeling bent u zeker van de kwaliteit, juiste werking en stabiliteit van de bekabeling wat voor veel installateurs, ICT onderhoudsbedrijven en VOIP leveranciers een must zal zijn. Certificeren heeft een ander groot voordeel, u komt storingen tegen tijdens het meten welke wij direct voor u kunnen oplossen om zo problemen in de toekomst te kunnen vermijden. Maar ook kunt u tijdens het certificeren de bekabeling laten herstructureren en/of laten nummeren als combinatie.
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant